EUROPARLAMENTARUL EUGEN TOMAC, LA SĂRBĂTOAREA „LINCOLN DAY”

0 0
Read Time:49 Second

EUROPARLAMENTARUL EUGEN TOMAC, LA SĂRBĂTOAREA „LINCOLN DAY”

Europarlamentarul Eugen Tomac s-a aflat, la finele săptămânii trecute, în Statele Unite ale Americii, pentru a participa la sărbătoarea „Lincoln Day”. Vizita a avut loc la Mar-a-Lago, în Florida și fost prilejuită de invitația adresată europarlamentarului român de către membri ai partidului Republican. Eugen Tomac a avut astfel o întâlnire cu senatorul Rock Scott în cadrul căreia au discutat despre “situația generată de războiul declanșat de Rusia și provocările pe care le înfruntă R. Moldova.”

Într-un mesaj postat pe pagina sa de FB după această întâlnire europarlamentarul Eugen Tomac a subliniat următoarele: „Concluzia senatorului Scott este cât se poate de realistă: dacă Ucraina va pierde războiul, R. Moldova este în pericol major. Prin urmare, este imperios să susținem și să apărăm pe toate palierele R. Moldova. De asemenea, să investim continuu în înzestrarea armatei României și să consolidăm în fiecare zi parteneriatul nostru cu Statele Unite ale Americii.”

 

SursaFB Eugen Tomac.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Oferta LAST MINUTE De PASTE La ,,Pensiunea Lin Cota 1000,, Situata In Muntii BUCEGI!

Mon Apr 10 , 2023
Oferta LAST MINUTE de PASTE la ,,Pensiunea Lin Cota 1000,, situata in PARCUL NATURAL BUCEGI! – VIDEO Nu ai ales încă un loc pentru a petrece Sărbătorile Pascale? Pensiunea Lin Cota 1000, din judetul Dambovita vă așteaptă în mijlocul naturii, în munții Bucegi! Situată într-un cadru natural feeric, Pensiunea Lin […]