TikTok precizează în noile politici de confidențialitate pentru utilizatorii europeni că datele personale din aplicație pot fi vizualizate de angajați din China. Măsura nu se aplică utilizatorilor din SUA.

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Potrivit CNN, noua actualizare a politicilor de confidențialitate reflectă controlul intens cu care TikTok s-a confruntat cu privire la fluxurile sale internaționale de date. Compania a transmis că scopul este acela de a oferi o mai mare transparență, iar măsura se aplică utilizatorilor din Spațiul Economic European, Marea Britanie și Elveția, NU și Statelor Unite.

Pe lângă China, datele TikTok pot fi gestionate și de angajați din țări precum Brazilia, Canada, Israel, Japonia, Malaezia, Filipine, Singapore, Coreea de Sud și SUA, a transmis compania. Accesul la datele utilizatorilor europeni, a adăugat TikTok, este permis pentru “anumiți angajați din cadrul grupului nostru corporativ”, care se supun unor “controale de securitate robuste” și are loc “prin metode care sunt recunoscute în conformitate cu GDPR”, legea privind confidențialitatea din Uniunea Europeană.

Pentru a opera o platformă globală concepută ce distribuie conținut de divertisment, ne bazăm pe o forță de muncă globală pentru a ne asigura că experiența TikTok a comunității noastre este consecventă, plăcută și sigură”, a scris Elaine Fox, șefa de confidențialitate TikTok în Europa.

Factorii politici americani și-au exprimat în mod repetat îngrijorările că guvernul chinez ar putea face presiuni asupra TikTok, implicit asupra companiei-mamă ByteDance, să predea datele personale ale utilizatorilor în conformitate cu legile de securitate națională ale țării.

Pe fondul acestor temeri, TikTok a petrecut luni de zile negociind cu guvernul federal un posibil acord de securitate națională care să-i permită să continue să opereze în SUA. TikTok a migrat, de asemenea, datele utilizatorilor americani de la servere proprietare din SUA și Singapore către servere bazate pe cloud găzduite de Oracle. Totuși, încă există temeri conform cărora datele utilizatorilor americani ar putea fi accesate în continuare de persoane din China.

TikTok app
Sursa:CNN
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

LIPSA FORȚEI DE MUNCĂ ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Thu Dec 15 , 2022
În România, forței de dezvoltare a lipsei zonelor de activitate care afectează foarte multe companii, cu activitate în diferite. Tendințele arată o continuă scădere a forței de muncă pe întreg teritoriul țării, deci un dezechilibru în ceea ce privește ceea ce privește rata de angajare și productivitate. Pentru restabilirea acestui […]