Secretarul general al NATO: Iranul are în vedere să furnizeze Rusiei rachete balistice pentru războiul său din Ucraina, pe lângă dronele pe care le-a livrat deja.

0 0
Read Time:42 Second

Jens Stoltenberg a declarat în cadrul conferinței de presă susținute azi la Istanbul că: Vedem că Iranul oferă drone și ia în considerare să livreze și rachete balistice Rusiei. Acest lucru este inacceptabil. Nicio țară nu ar trebui să ofere sprijin Moscovei în acest război ilegal.

Secretarul general al NATO a mai precizat că Putin pierde războiul din Ucraina, de aceea răspunde cu și mai multă brutalitate, făcând referire la atacurile recente cu rachete desfășurate de Armata Rusă asupra ucrainenilor.

“În ultimele săptămâni, am văzut zeci de lovituri cu drone și rachete în toată Ucraina, inclusiv asupra infrastructurii critice, prin care sunt privați cu cruzime și în mod deliberat civilii ucraineni de încălzire, apă și electricitate, la începutul iernii, a afirmat Stoltenberg.

Sursa: NATO

Ucraina, război, NATO , Russia, drone, rachete
NATO Secretary General Jens Stoltenberg

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

TikTok precizează în noile politici de confidențialitate pentru utilizatorii europeni că datele personale din aplicație pot fi vizualizate de angajați din China. Măsura nu se aplică utilizatorilor din SUA.

Fri Nov 4 , 2022
Potrivit CNN, noua actualizare a politicilor de confidențialitate reflectă controlul intens cu care TikTok s-a confruntat cu privire la fluxurile sale internaționale de date. Compania a transmis că scopul este acela de a oferi o mai mare transparență, iar măsura se aplică utilizatorilor din Spațiul Economic European, Marea Britanie și […]