De ce a lipsit Iohannis de la congresul PNL? Rareș Bogdan: ‘E de 45 de zile este într-o activitate furibundă!’

0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

De ce a lipsit Iohannis de la congresul PNL? Rareș Bogdan: ‘E de 45 de zile este într-o activitate furibundă!’

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că preşedintele Klaus Iohannis nu a participat la Congresul Extraordinar al PNL de duminică deoarece “are o activitate furibundă” la instituţiile europene unde se preocupă de criza geo-politică. De asemenea, Rareş Bogdan a precizat că niciun alt lider politic din afara PNL nu a fost invitat la Congres, deoarece a fost vorba de o chestiune internă a liberalilor.

Întrebat de ce a lipsit preşedintele Klaus Iohannis de la Congresul PNL de duminică, Rareş Bogdan a declarat, la Digi24, că acesta este extrem de preocupat de situaţia geo-politică şi se implică în sprijinirea Ucrainei.

“Preşedintele României de 45 de zile este într-o activitate furibundă, vă spune un om care stă 3-4 zile la Strasbourg, Paris sau Bruxelles, la instituţiile europene. România practic se reconfigurează la nivelul leadership-ului european. Domnia sa este extrem de preocupat de situaţia geo-politică, geo-strategică, este parte activă a încercării de a sprijini Ucraina, de a ridica UE, de a sprijini ca un pilon de securitate Alianţa Nord-Atlantică în regiune, este în plină activitate de mediere de conflicte, de sprijin pentru Ucraina şi domnia sa a considerat că este mai important ca în acest moment să se ocupe de problemele de reprezentarea României şi o face cu mare cinste”, a explicat Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL a adăugat că acest Congres extraordinar al PNL a fost o chestiune internă.

“Chestiunea noastră fiind una internă, nu am invitat niciun alt lider, nici din partea dreaptă a eşicherului, nici din colegii de guvernare pentru că am considerat că trebuie să rezolvăm o problemă extrem de rapid, fără prea multe floricele, cu multă seriozitate, cu multă solemnitate şi să ne apucăm de treabă pentru că e nevoie de bună guvernare, e nevoie de măsuri”, a declarat Rareş Bogdan.

Sursa: Stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Elon Musk nu se mai alătură Twitter: ar plănui o preluare ostilă a întregii companii

Tue Apr 12 , 2022
Elon Musk nu se mai alătură Twitter: ar plănui o preluare ostilă a întregii companii Elon Musk a renunţat să se alăture consiliului de administraţie al Twitter, creând posibilitatea unei preluări ostile a companiei, ceea ce ar putea duce la o volatilitate suplimentară a acţiunilor, potrivit analiştilor, transmite CNBC. Nici […]