Reacția Poliției de Frontieră după ce s-a spus că Elena Udrea a fugit din țară

0 0
Read Time:57 Second

Reacția Poliției de Frontieră după ce s-a spus că Elena Udrea a fugit din țară

Polițiștii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare, conform deciziei de joi a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Elena Udrea se poate prezenta singură la secția de Poliție. Totuși, surse din rândul anchetatorilor susțin că Elena Udrea a ieșit joi din țară pe la Vama Giurgiu.

„Dacă a ieșit, probabil că nu era emisă nicio alertă în acel moment. Poliția de Frontieră nu are o bază de date care să centralizeze intrarea sau ieșirea persoanelor. Se vor face verificări”, a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul principal de poliție Roxana Popazu, de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

Autoritățile române au început procedurile și Udrea a fost dată în urmărire generală. Informația apare pe site-ul Poliției.

Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și este definitivă. Condamnarea este cu executare.

Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Instanța a respins constestația și a menținut sentința inițială de 6 ani închisoare cu executare.

Sursa: Stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bucea devine un adevărat cimitir! Procurorul general: 'Au fost găsite 164 de cadavre! E posibil să fie descoperite și altele'

Fri Apr 8 , 2022
Bucea devine un adevărat cimitir! Procurorul general: ‘Au fost găsite 164 de cadavre! E posibil să fie descoperite și altele’ Procurorul general al Ucrainei, Iryna Venedyktovae, a anunțat vineri că 164 de cadavre au fost găsite în suburbia Kievului, la Bucea, unde a fost descoperit un masacru după retragerea trupelor […]