Autoritățile locale ucrainene denunță bombardamente rusești în orașele Rubinje, Nikolaev și Okatchiv

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Autoritățile locale ucrainene denunță bombardamente rusești în orașele Rubinje, Nikolaev și Okatchiv

Mai multe persoane au fost ucise și rănite duminică în bombardamente rusești asupra orașelor Rubinje, Nikolaev și Okatchiv.

O persoană a fost ucisă şi trei rănite duminică într-un atac rusesc asupra unui spital la Rubijne, în estul Ucrainei, a anunţat pe Telegram guvernatorul regiunii, Serghei Gaidai, fără a furniza alte detalii, potrivit AFP. Această localitate situată în apropiere de Lugansk, în regiunea Donbas, a fost în mai multe rânduri ţinta unor bombardamente de la începutul invaziei ruse la 24 februarie. În acelaşi timp, Gaidai a mai spus că regiunea Lugansk este lovită de tot mai multe bombardamente, iar Rusia îşi creşte numărul de trupe pentru a încerca să captureze întreaga regiune

O persoană a fost ucisă şi alte 14 au fost rănite într-un atac rusesc la Nikolaev, oraş din sudul Ucrainei, a anunţat duminică guvernatorul regiunii, Vitali Kim, potrivit AFP. Printre persoanele spitalizate se numără şi un adolescent de 14 ani, rănit uşor, a precizat el pe Telegram. Kim a adăugat că există un număr nedeterminat pentru moment de persoane ucise şi rănite într-un alt bombardament, la Okatchiv, o localitate la Marea Neagră.

Situat pe drumul spre Odesa, cel mai mare port al Ucrainei, Nikolaev a fost bombardat mult timp de armata rusă, care a încercat fără succes să îl ocupe. Încercuirea rusă pare să fi slăbit în ultimele zile.

Sursa: Stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Reacția Poliției de Frontieră după ce s-a spus că Elena Udrea a fugit din țară

Thu Apr 7 , 2022
Reacția Poliției de Frontieră după ce s-a spus că Elena Udrea a fugit din țară Polițiștii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare, conform deciziei de joi a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Elena Udrea se poate prezenta singură la […]