Val de plecări din USR. Moşteanu: „De la 1 februarie, au plecat aproximativ 400 de colegi”

0 0
Read Time:54 Second

Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a transmis, luni, că aproximativ 400 de membri au demisionat din partid de la începutul acestei luni.

Întrebat câţi membri USR au demisionat de când Dacian Cioloş a renunţat la şefia formaţiunii, Moşteanu a precizat: „La o primă vedere, pare că de la 1 februarie până astăzi au plecat aproximativ 400 de colegi şi au venit aproximativ 100 de colegi noi. (…) Este un moment complicat pentru partid. Aşa cum am trecut peste multe momente complicate, o să trecem şi peste acesta. Am încredere în colegii mei şi în solidaritate”.  În urmă cu o săptămână, pe 7 februarie, Dacian Cioloş a anunţat că demisionează de la şefia USR, după ce Biroul Naţional, în care nu avea majoritate, i-a respins propunerile de reformă, prin care puterile preşedintelui formaţiunii ar fi urmat să fie sporite. În locul său a rămas Cătălin Drulă, care va ocupa funcţia de preşedinte interimar al USR până când conducerea partidului va decide să organizeze alegeri.

Deşi a renunţat la şefia USR, Dacian Cioloş este în continuare membru al formaţiunii.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Satul fantomă de la graniţa spaniolo-portugheză scos la iveală de secetă. „E ca şi cum m-aş uita la un film“

Mon Feb 14 , 2022
Satul fantomă a devenit repede un punct de atracţie pentru turişti. Seceta cu care se confruntă zona respectivă a scos la iveală casele acoperite mai demult de ape. Ruinele unui sat acoperit în urmă cu trei decenii de ape, în urma construirii barajului de la graniţa dintre Spania şi Portugalia, […]