Val de critici pentru Bobonete după momentul cu Alexandru Pârgaru: “Să-ți fie rușine”

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Fanii emisiunii “Românii au talent” l-au criticat dur pe Bobonete pentru atitudinea pe care a avut-o față de concurentul Alexandru Pârgaru, care a prezentat un număr de purificare spirituală.

În cadrul ultimei ediții “Românii au talent”, publicul și jurații au avut parte de un număr cu totul special din partea lui Alexandru Pârgaru, care a vrut să facă pe scenă o demonstrație de purificare spirituală.

Concurentul l-a ales pe actorul de comedie Mihai Bobonete pentru a performa un ritual spiritual foarte complex.

Actorul de comedie a fost complet luat prin surprindere de atitudinea concurentului, care încerca să facă o demonstrație de spiritualitate și purificare a energiilor în fața a miii de oameni.

Bobonete a reacționat destul de confuz și a încercat să confere puțin umor, unui moment care părea a fi prea serios și sobru, pentru o emisiune de divertisment.

Comediantul chiar a menționat, la sfârșitul rerezentației lui Alexandru Pârgaru, că la un show precum “Românii au talent”, concurenții ar trebui să vină pe scenă cu un număr interactiv.

Fanii emisiunii l-au taxat pe Mihai Bobonete pentru atitudinea sa față de Alexandru Pârgaru, un tânăr de 28 de ani, căruia i se mai spune și “Alexandru gura de aur”, datorită discursului său filozofic.

 

sursa:click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Situaţie revoltătoare! În ce hal au fost găsite animalele la o grădină Zoo din România!

Mon Feb 14 , 2022
Situaţie revoltătoare! Au fost demarate controale la Grădina Zoologică din Galaţi, unde vizitatorii au fotografiat mai multe animale neîngrijite. Este vorba de un lup slab, rămas fără blană, şi un ponei căruia nu i-au fost curăţate copitele şi care abia se mai poate deplasa. În judeţul Gorj, o persoană fără […]