Un internațional laudă metodele lui Laurențiu Reghecampf: „Antrenorul care mi-a arătat ce înseamnă fotbalul profesionist”

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Sergiu Hanca (29 de ani) a vorbit depsre primii săi pași în fotbalul profesionist, la FC Snagov, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf (46 de ani).

Fotbalistul Cracoviei a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului Universității Craiova, sub comanda căruia a evoluat la FC Snagov, în liga secundă, în sezonul 2011/2012. Hanca susține că deși s-a simțit „terorizat” de antrenamentele intense ale lui Reghecampf, perioada aceea l-a făcut să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat fotbalul profesionist.

Sergiu Hanca îl laudă pe Laurențiu Reghecampf

„Am debutat în liga a doua, la Snagov, cu Reghe antrenor. Am avut noroc, chiar dacă la momentul respectiv mi se părea ca sunt terorizat de el, a fost antrenorul care mi-a arătat ce înseamnă cu adevărat fotbalul profesionist. El era pe stilul nemțesc, făcea o pregătire spartană și chiar m-a făcut să-mi doresc și să înțeleg ce înseamnă fotbalul cu adevărat”, a spus Sergiu Hanca, potrivit as.ro.

Sergiu Hanca avea doar 17 ani când a semnat cu Snagov. Soția sa, Andreea, a dezvăluit că impresarul Florin Manea i-a convins pe părinții lui Hanca să fie de acord ca el să continue cu fotbalul.

„Mama lui l-a obligat să facă școală și să învețe multă carte. Era olimpic la matematică pe județul Mureș. La 17 ani a semnat cu prima lui echipă profesionistă. A venit acasă la socrii mei Florin Manea și le-a spus că trebuie să îl lase să joace fotbal”, a spus a spus Andreea Hanca pentru sursa citată.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Oligarhii ucraineni părăsesc țara. 20 de chartere și avioane private au plecat de la Kiev doar duminică Citeşte întreaga ştire: Oligarhii ucraineni părăsesc țara. 20 de chartere și avioane private au plecat de la Kiev doar duminică

Mon Feb 14 , 2022
Ziarul Ukrainska Pravda arată că mai mulți oameni de afaceri importanți din țara vecină au părăsit deja Ucraina în ultimele zile. Unii dintre ei au organizat zboruri private și pentru 50 de persoane. 20 de chartere și avioane private au plecat de la Kiev doar duminică, potrivit ziarului Ukrainska Pravda. […]