Un bărbat din Vaslui, ucis de paznicul care l-a prins la furat

0 0
Read Time:51 Second

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un paznic care l-a prins în timp ce încerca să fure de la o  fermă din comuna Tutova, judetul Vaslui. Se pare că paznicul a fost amenințat cu cuțitul.

Medicii au spus că loviturile pe care agentul de pază i le-a aplicat cu bâta au fost foarte puternice. Bărbatul avea craniul fracturat, două cheaguri de sânge pe creier, omoplatul şi mai multe coaste fracturate, relatează Antena 3.

Bărbatul avea 40 de ani și a vrut să ia de la fermă furaje, însă a fost prins de agentul de pază. Victima voia să scape, așa că a scot un și l-a amenințat pe paznic care, drept răspuns, l-a lovit cu un obiect dur.

Ulterior, paznicul a sunat la 112. Medicii au sosit la fața locului și l-au dus pe bărbat la Spitalul de Urgență din Bârlad, unde medicii au hotărât să îl transfere la un spital din Iași. Din nefericire, bărbatul a murit în ambulanță.

 

sursa:gandul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sute de service-uri auto, verificate de Garda de Mediu. S-au dat amenzi de peste 1 milion de lei

Mon Feb 14 , 2022
Garda Naţională de Mediu a verificat mai multe service-uri auto din ţară. S-au dat amenzi de peste 1 milion de lei pentru nereguli în ceea ce priveşte gestionarea deşeurilor. Comisariatele judeţene ale Gărzii Naţionale de Mediu au verificat 437 de service-uri auto. S-au dat 103 avertismente şi 138 de amenzi […]