Un bărbat a murit după ce a băut șampanie contaminată cu un drog foarte puternic

0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Un bărbat a murit după ce a băut șamapanie ce conținea o cantitate foarte mare de ecstasy. Alte șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un bărbat a decedat după ce a băut șampanie contaminată cu drogul ecstasy, într-un restaurant din Germania.

În urma primelor investigații, autoritățile au stabilit că sticla de șampanie, care l-a ucis pe bărbat, conținea o cantitate de 1.000 de ori mai mare decât doza de ecstasy, considerată a fi neletală pentru o ființă umană.

Printre victime s-a numărat chiar și proprietarul restaurantului, care a băut și el din șampania contaminată cu ecstasy.

La sosirea autorităților la locul incidentului, echipele de salvare și polițiștii au constatat că unii dintre invitaţi, cu vârste între 33 şi 52 de ani, erau întinşi pe podea.

Una dintre teoriile anchetatorilor ar fi că drogul a ajuns în băutura alcoolică după ce o bandă de traficanții de droguri ar fi stocat drogul în sticlă pentru a-l filtra mai târziu și a obține substanța ilegală în stare pură.

Au fost luate măsuri severe în acest caz și s-a constituit o comisie specială care se va ocupa de ancheta. Conform unui reprezentant al poliției există o suspiciune de omucidere din neglijenţă, notează Antena3.

incidentele cu alcool contaminat au rezultat în tragedii

Au mai existat cazuri când alcoolul a avut un efect letal asupra celor care au consumat-o.

Un caz similar a avut loc în 2016, când o tânără de 22 de ani și-a pus otravă în șampanie de Anul Nou, cu gândul de a-și pune capăt zilelor.

Incidentul a avut loc în Iași, iar cei prezenți au alertat imediat Salvarea care a transportat-o pe tânără la Spitalul Sf. Spiridon.

O tragedie de proporții a avut loc în India, în 2019, când 84 de persoane au murit după ce au băut alcool contaminat. Printre victime se numără bărbați, femei și copii. Alte 200 de persoane au necesitat spitalizare.

 

sursa:click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Val de critici pentru Bobonete după momentul cu Alexandru Pârgaru: "Să-ți fie rușine"

Mon Feb 14 , 2022
Fanii emisiunii “Românii au talent” l-au criticat dur pe Bobonete pentru atitudinea pe care a avut-o față de concurentul Alexandru Pârgaru, care a prezentat un număr de purificare spirituală. În cadrul ultimei ediții “Românii au talent”, publicul și jurații au avut parte de un număr cu totul special din partea […]