Toți au făcut ochii mari! Incredibil cum a putut să iasă la plimbare Adam Sandler! Ținuta face toți banii

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Nu ai zice că e o mare vedetă! Recent, Adam Sandler a ieşit cu câinele la plimbare cu o ţinută neglijentă. În altă zi a fost surprins cu pantalonii căzuţi fiind împreună cu soţia sa!

Actorul Adam Sandler (55 de ani), binecunoscut mai ales pentru rolurile din filmele Billy Madison (1995), Happy Gilmore (1996) şi Big Daddy (1999), a fost pozat de paparazzi împreună cu câinele său bulldog, numit Meatball, la plimbare pe malul Oceanului Pacific, în insula Oahu, Hawaii, SUA. Se află acolo pentru a turna filmul ”Murder Mystery 2”, împreună cu Jennifer Aniston (53 de ani). Ei şi-au reluat rolurile Nick şi, respectiv, Audrey Spitz, după ce primul film ”Murder Mystery”, din 2019, s-a bucurat de succes.

E interesat doar să-şi facă fericit căţelul

În pauzele de filmare îşi aruncă pe el hainele pe care le nimereşte şi iese ca să-şi plimbe câinele. Actorul a luat-o cu el în Hawaii şi pe soţia sa, Jackie, ca să se bucure de vacanţă în timp ce el filmează. El a fost surprins de paparazzi cu pantalonii căzuţi , când era împreună cu soția la plimbare. Tot ce îl interesează mai mult e să-l facă fericit pe căţel. Meatball e descendentul unui alt câine, cu acelaşi nume, pe care Sandler l-a adorat.

Acela a apărut şi în filmul său „Little Nicky”, din 2000. Strămoşul actualului Meatball a fost cavaler de onoare la nunta lui Adam Sandler, din 2003, cu Jackie, acum în vârstă de 47 de ani.

 

sursa:click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cum a apărut Kim Jong-un în public. Liderul Coreei de Nord a fost aplaudat frenetic

Mon Feb 14 , 2022
Kim Jong-un (38 de ani) este la putere în Coreea de Nord de 10 ani. El a participat zilele trecute la inaugurarea unui proiect imobiliar mamut. Aflat de 10 ani la conducerea Coreei de Nord, liderul Kim Jong-un a apărut sâmbătă îmbrăcat cu o jachetă militară şi purtând ochelari de […]