Thomas Muller și soția lui, acuzați de cruzime: „Rănile erau evitabile. Dar ei urmăresc doar profitul”

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Thomas Muller (32 de ani), mijlocașul lui Bayern, și soția lui, Lisa, au probleme cu organizația PETA după ce armăsarul lor, „King D’avie”, a căzut și s-a lovit în timpul unui test de reproducere: „Rănile erau evitabile. Dar ei urmăresc doar profitul”.

Încă nu s-au stins ecourile cazului „Zouma”, fundașul francez care și-a bătut pisica, că a izbucnit un alt scandal de maltratare a unui animal. Mijlocașul lui Bayern, Thomas Muller, și soția lui, Lisa, au bătăi de cap cu organizația de protecția animalelor PETA.

Motivul? Unul dintre armăsarii lor, „King D’avie”, a alunecat nefericit și a căzut pe o parte în timpul unui test de pregătirea sezonului de reproducere, suferind o ușoară rană în zona copitei.

Thomas Muller și soția lui, acuzați de cruzime

Procesul în urma căruia D’avie s-a rănit este legal și destul de comun în reproducere. Armăsarii sunt încurajați să sară pe o iapă-manechin de către experți, așa-numiții maeștri de reproducere și înseminare certificați de stat. Sperma lor este colectată într-un recipient și ulterior injectată unei iepe sau mai multora.

Procedura este utilizată în cazul animalelor scumpe deoarece un salt natural, pe o iapă adevărată, prezintă un risc mare de rănire, printre altele din cauza copitelor ascuțite.

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Povestea cutremurătoare a băiețelului cu “oase de sticlă”. Adrian are nouă ani și suferă de o maladie rară, iar oasele lui se frâng la orice mișcare greșită

Mon Feb 14 , 2022
Adrian Covaci, din Bocsig, județul Arad, are doar nouă ani și s-a născut cu o boală ereditară extrem de gravă, osteogeneza imperfectă, cunoscută ca boală a oaselor de sticlă. Oasele băiețelului sunt atât de fragile încât orice mișcare greșită poate duce la o ruptură. În cei nouă ani de viață, […]