Soția lui Navalnîi, înaintea unui nou proces ”mizerabil” intentat disidentului: ”Oamenilor de la Kremlin le este atât de frică de el, îl țin în închisoare pentru că nu se teme de această putere”

0 0
Read Time:2 Minute, 48 Second

Disidentul rus Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, acolo unde ispășește o pedeapsă de trei ani și șase luni în urma condamnării într-un dosar etichetat drept ”politic”, va apărea din nou în fața unei instanțe de judecată. Criticul vehement al lui Vladimir Putin va trebui să facă față unor alte acuzații – fraudă și sfidare a instanței.

Dacă Alexei Navalnîi va fi găsit vinovat, acesta riscă o suplimentare cu până la 10 ani a condamnării sale. Soția disidentului rus, Yuliya Navalnaya, în vârstă de 45 de ani, a postat un test critic la adresa autorităților de la Kremlin, transmițând – pe Instagram – că acestora le este frică de soțul său, iar Alexei Navalnîi va deveni, în urma acestui nou proces, prima persoană din Rusia judecată chiar în închisoare.

În aceeași postare, Navalnaya mai scrie că Alexei Navalnîi ”va zdrobi acuzarea în instanță” și va râde din nou de detractorii săi, așa cum a mai făcută și cu alte ocazii.

”Mâine începe procesul lui Alexei. Oamenilor de la Kremlin le este atât de frică de el, încât va deveni prima persoană din Rusia judecată chiar în închisoare. Vor să îl ascundă de toți oamenii, de susținători, de jurnaliști. Chiar vor să ascundă de toată lumea acest nou dosar penal, născocit pe genunchi. Este atât de mizerabil (n.red. – dosarul penal) încât le este frică să țină procesul la Moscova. La urma urmei, toată lumea înțelege perfect cum Alexei va zdrobi acuzarea în instanță și știu că va râde de acest proces”, a scris soția lui Alexei Navalnîi.

”Ascultați, lași și ticăloși!”

Soția lui Alexei Navalnîi transmite acuzatorilor soțului său că sunt ”lași și ticăloși”, având dreptul de a fi prezentă în instanță, pentru a asista la proces, ceea ce – momentan – i se interzice.

Totul se rezumă la o luptă ”măruntă”, mai scrie Yuliya Navalnaya pe pagina sa de Instagram, iar ”ticăloșia” iese încă o dată în evidență prin faptul că procesul a fost programat chiar în ziua în care Alexei Navalnîi avea dreptul la una dintre cele patru vizite conjugale anuale.

Ascultați, lași și ticăloși! Cer să fiu admisă la procesul soțului meu. Acesta este dreptul meu complet legal. Oricât de lipsiți de scrupule sunteți, nu mă puteți împiedica să fiu prezentă la judecată. Tribunalul este deschis, sunt soția lui Alexei, avem doi copii, suntem împreună de mai bine de 20 de ani. Am toate motivele să fiu prezent în sală și să înfrunt această «curte» a ta (n.red. – a Kremlinului). Aș dori să le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat.

Și în sfârșit, un mic detaliu ca să înțelegeți ce fel de ticăloși mărunți sunt la putere. Această fotografie (n.red. – fotografia de mai sus) a fost făcută în timpul unei întâlniri lungi, care ar trebui să aibă loc de numai 4 ori pe an. Și acestea sunt cele mai importante zile pentru o persoană în închisoare, pentru orice deținut. Următoarea vizită trebuia să aibă loc pe 16 februarie. Alexei s-a înscris la coadă timp de două luni și a fost inclus în program. Și au făcut-o intenționat. Ți-ar plăcea să mergi la o întâlnire cu rudele? Rămâi în schimb într-o instanță de caricatură chiar în închisoare. Și nu uita – nu există nici măcar o aparență de lege pentru tine, vom face ce vrem și nu vei pleca niciodată de aici”, încheie soția disidentului rus.

 

sursa:gandul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Un tânăr de 25 de ani a murit în urma infectării cu coronavirus. Era nevaccinat și suferea de boli cronice

Mon Feb 14 , 2022
Un tânăr de 25 de ani din județul Alba a murit în urma infectării cu coronavirus. El era nevaccinat și suferea de boli cronice. Tânărul avea comorbidități și era nevaccinat, a transmis, luni, Grupul de Comunicare Strategică. În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 75 de decese […]