Oana Frigescu, răfăţată de iubit de ziua ei. Au petrecut într-un cadru de poveste

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Oana Frigescu trăieşte viaţa din plin. Fosta prezentatoare TV a împlinit duminică, 13 februarie, 41 de ani, pe care i-a aniversat cu iubitul său şi alături de familie, într-un cadru de poveste.

Oana Frigescu a petrecut ziua de duminică, cea în care a împlinit 41 de ani, alături de iubitul ei, dar şi de fiica de zece ani, Maria şi restul familiei, la un local superb aflat pe un domeniu în judeţul Prahova. Iubitul cu şase ani mai mic nu a ezitat să fie extrem de afectuos cu Oana, lucru care reiese din imaginile publicate de fosta prezentatoare pe pagina sa de Instagram: într-un dintre ele, cei doi apar împreună, la masă, unul în braţele celuilalt, zâmbitori. Mai mult, partenerul de viaţă al Oanei o ţine de mână.

În plus, el şi fiica Oanei i-au făcut cadou un imens buchet de lalele mov, cu care fosta vedetă TV s-a mândrit pe site-ul social.

“În mijlocul unei perioade extrem de aglomerată, ziua de ieri a fost o încântare şi o relaxare”, a scris Oana, în dreptul imaginilor realizate pe domeniul unde a petrecut cu familia sa.

Oana Frigescu, afacere cu bijuterii

Oana Frigescu a fost plecat de la postul Antena 1, unde prezenta ştirile, în urmă cu mai bine de opt ani. Fosta prezentoare a decis să renunţe complet la lumea televiziunii şi s-a reinventat. În prezent, Oana are o afacere cu bijuterii hand-made, care pare a merge bine şi îi aigură un trai confortabil.

 

sursa:click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cazacu si Olaru, intimi pe Instagram: "Mai trebuie să iau și flori după poza asta?"

Mon Feb 14 , 2022
Cătălin Cazacu a postat o imagine în care se află în tandrețuri cu iubita sa Ramona Olaru. Prezentatorul a vrut să-și manifeste dragostea cu ocazia zilei de Sf Valentin. Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar de Sf. Valentin cei doi nu au […]