Motivul pentru care Petre Roman pleacă din România împreună cu Silvia Chifiriuc: „Scapă de mizeria de aici”

0 0
Read Time:59 Second

Petre Roman a hotărât să plece cu familia peste hotare, după ce a primit o ofertă de nerefuzat din Elveția. La mulți ani după ce a luat parte la Revoluția din 1989, fostul premier Petre Roman este pregătit să se alăture diasporei. Informația vine chiar de la fiica sa, Oana Roman, care a dezvăluit planurile tatălui său. Petre Roman are în prezent 75 de ani și a primit o ofertă irezistibilă de muncă în Elveția. El va ocupa funcția de Președinte al Universității din Geneva. Această universitate se numără printre cele mai bune din lume. El va începe o nouă viață alături de soția lui, Silvia Chifiriuc, și fiul lor.

Oana Roman a destăinuit care sunt intențiile lui Petre Roman, citată de Impact: „Ce credeți? Azi mă sună tata. Printre altele, ca și cum mi-ar fi spus că s-a dus la colțul străzii să cumpere o pâine, mi-a spus că în luna decembrie a fost numit Președintele Universității din Geneva. Una dintre cele mai mari universități din Elveția. Mă bucur foarte tare pentru el că scapă de țara asta de doi bani și că oamenii din afară îi recunosc meritele”.

 

sursa:unica.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

De ce Răzvan Fodor nu sărbătorește Valentine’s Day

Mon Feb 14 , 2022
Răzvan Fodor a povestit pe rețelele de socializare de ce nu sărbătorește Valentine’s Day anul acesta. Cu toate astea, artistul și soția lui, Irina, s-au bucurat în avans de Ziua Îndrăgostiților. Răzvan Fodor și Irina sunt împreună de 14 ani și formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide […]