Mesajul conducerii lui Dinamo pentru Stoican, după ce fanii au început discuțiile cu Uhrin: „De aici trebuie să vină salvarea clubului”

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

După 0-0 cu UTA, la Arad, conducerea lui Dinamo spune că are încredere în antrenorul Flavius Stoican.

După 6 înfrângeri la rând, Dinamo a reușit să obțină primul rezultat pozitiv, într-o perioadă în care Flavius Stoican era amenințat cu demiterea de către fanii din DDB, acționari în cadrul clubului.

Șefii lui Dinamo merg pe mâna lui Stoican

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a lăudat jocul prestat de „câini” cu UTA și spune că Stoican se bucură în continuare de încredere conducerii, deși DDB a luat deja legătura cu Dusan Uhrin.

„M-a entuziasmat întreagă echipă. Parcă a fost după chipul și asemănarea lui Stoican.

Salvarea lui Dinamo trebuie să vină de la Dinamo. Nu trebuie să ne uităm la problemele altora. Jucătorii noștri au CV-uri bune pentru campionatul din România și trebuie să-și facă treabă.

Este de apreciat curajul lui Stoican în condițiile în care știa ce program avem. Înainte de el, am avut meciuri pe care trebuia să le câștigăm, De acum, va fi foarte greu. Avem încredere în Stoican, încredere pe care a reușit să o transmită și jucătorilor. Sper că asta și rezultatul pozitiv de la Arad să ne ajute să acumulăm cât mai multe puncte de acum înainte”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la ProX.

 

sursa;gsp.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Danut Damian

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Anchetă după meciul UTA - Dinamo » Jandarmeria: „S-a depășit vizibil numărul spectatorilor”

Mon Feb 14 , 2022
Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara, care a asigurat măsurile de securitate la meciul UTA – Dinamo, a demarat o anchetă după ce a sesizat că organizatorul evenimentului a permis accesul în stadion unui numărul de spectatori mult peste limita de 30% din capacitatea arenei. Atât prevede legea în contextul pandemiei, pentru […]