Luca Sabin, actorul din filmul Întregalde, a ajuns vedetă la 80 ani

0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Luca Sabin, un bătrân în vârstă de 80 ani care vine dintr-o zonă săracă din Transilvania, a ajuns vedetă. Asta după ce a jucat în filmul Întregalde, regizat de Radu Muntean.

Debutul lui Luca Sabin în acest film i-a schimbat viața, devenind acum faimos. Bătrânul duce o viață modestă în zona Munților Apuseni, într-o comună mică, cu doar 500 de locuitori. Aceasta este una dintre cele mai slab populate zone din țară.

A fost tăietor de lemne

Luca Sabin duce în zonă o viață simplă și lipsită de griji. El a fost tăietor de lemne în tinerețe, iar în prezent, la bătrânețe, a devenit crescător de animale și se pricepe să cultive pământul.

Pelicula Întregalde a fost lansat la Alba Iulia, acolo unde au putut să îl vadă și rudele lui Luca Sabin, dar și sătenii care au luat parte la filmare sau au găzduit oamenii din echipa de filmare a peliculei.

“Nu îmi imaginez în niciun fel că viața lui se va schimbă dramatic. Poate un pic acum are sentimentul că s-a deschis un mic portal, dar se va închide rapid înapoi și el își va continuă viața așa cum și-a trăit-o până acum în cei 79 de ani. De dimineață până seară muncește în gospodărie. Are 4 copii, 4 nepoți, are o viață împlinită”, a spus regizorul Radu Muntean despre actorul în vârstă de 80 ani, potrivit Ziare.com.

Regizorul povestește că pentru unele cadre s-au tras chiar și 40 de duble pentru unele secvențe din filmul ce i-a adus lui Luca Sabin succesul. Cu un talent înnăscut, despre care nici el nu știa că îl are, Luca i-a impresionat pe toți aceia care au văzut filmul.

“A înțeles de la bun început că nu e povestea lui pe ecran, asta am insistat foarte tare să înțeleagă că e un personaj care e diferit de el. Altfel nu ar fi acceptat să facă tot ce a făcut. Avea o cască în ureche și comunicam cu el în timpul cadrului. Nu poți să-i dai unui actor neprofesionist să învețe text, îl va spune foarte artificial”, a spus Radu Muntean în cadrul festivalului Anonimul 2021, unde a fost proiectat filmul.

sursa:gandul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cine sunt artiștii care vor participa la Gărâna Jazz Festival 2022

Mon Feb 14 , 2022
Gărâna Jazz Festival 2022 se va desfășura între 7-10 iulie, după cum anunță organizatorii. Primii artiști care au confirmat deja participarea și abonamente “early bird” pentru Ediția a XXVI-a! „Sperăm să vă setați reperele vacanței de vară după cele ale Ediției a XXVI-a care se va desfășura timp de 4 […]