Jocurile Olimpice de iarnă, perturbate chiar de zăpadă

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Organizatorii Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing se lăudau cu faptul că aceasta e prima ediție organizată în totalitate pe zăpadă artificială. Numai că nimeni nu și-a pus problema ce se întâmplă dacă ninge cu adevărat.

Ei bine, asta s-a întâmplat duminică, atunci când capitala Chinei a fost prinsă într-o ninsoare ca în povești. Frumoasă, e adevărat, dar o adevărată pacoste pentru organizatorii JO, căci ei aveau deja amenajate pârtiile cu cantitatea necesară produsă artificial. Drept urmare, chiar dacă pe piste au fost scoși zeci de voluntari, care au încercat să îndepărteze zăpada depusă, câteva probe au fost amânate, inclusiv cea de schi freestyle, din Genting Snow Park, dar și a doua zi a antrenamentelor din proba de coborâre la schi alpin.

În ceea ce-i privește pe sportivii noștri, aceștia nu au fost încurcați de zăpadă. Ieri, Andreea Grecu a fost aproape de intrarea în primele 10 poziții în proba de monobob. Ea a ocupat locul 12 din 20 de concurente, după ce la jumătatea concursului, adică după două coborâri, ocupa poziția a noua. Tot ieri, Mihai Țentea şi Ciprian Daroczi au ocupat locul 18, după primele două manşe la bob 2. Timpul după cele două manşe a fost de 2:00.29. Manşele 3 şi 4 au loc marţi.

 

sursa:click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ce surpriză i-a pregătit Andreea Bănică soțului de Ziua Îndrăgostiților. Reacția bărbatului a emoționat-o profund

Mon Feb 14 , 2022
Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună din perioada liceului și formează o familie din anul 2008. Sunt părinții a două fete, iar povestea lor de iubire a trecut testul timpului. Artista i-a făcut o surpriză de Ziua Îndrăgostiților, iar reacția soțului a emoționat-o peste măsură. Andreea Bănică și Lucian […]