Ionuţ Cristache pleacă de la TVR după cinci ani: Nu o să fiu patetic

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Jurnalistul Ionuţ Cristache a anunţat duminică că îşi dă demisia de la TVR, unde a realizat emisiunea Romania9, după 5 ani de colaborare.

„După 5 ani, colaborarea mea cu Televiziunea Publică a ajuns la final! Vă mulţumesc pentru mesajele, telefoanele, întrebarile, toate câte au venit în această perioadă”, a scris Ionuţ Cristache pe pagina sa de Facebook. Jurnalistul nu a spus care este concret motivul plecării sale dar a lăsat de înţeles că ar putea reveni cu declaraţii ulterioare în acest sens.   „Nu o sa fiu patetic, nu o să încep să înşir cifre, ediţii, momente, să ma autoelogiez sau să-mi fac autocritică! Ce a fost aţi văzut! Despre ce nu s-a văzut, poate altădată! Rămân cu satisfacţia construirii unui brand, #Romania9, poate cea mai sinceră, si, de ceva timp, cu siguranţă cea mai curajosă emisiune de dezbatere! Nu am construit-o singur ci împreună cu o mână de oameni cărora le mulţumesc! Dar, în special, vă mulţumesc dumneavoastră! O emisiune fără public nu are misiune şi voi aţi fost numeroşi indiferent de oră, format sau context! Nu ştiu ce va fi, nu ştiu ce urmează, va ţin la curent! Mă înclin!”, a conchis Ionuţ Cristache.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ingeniozitate la furat: se sincronizau cu staţii de emisie-recepţie. Indivizii au fost prinşi în flagrant

Mon Feb 14 , 2022
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei de la Direcţia Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au surprins în flagrant delict doi bărbaţi din Vrancea. Luni dimineaţă, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au prins în flagrant delict doi bărbaţi, din Coteşti şi Urecheşti, de […]