Ioana Maria Moldovan, în doliu: „Sunt dărâmată!”

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Și ai plecat, buni… Pentru mine, însă, nu vei muri niciodată, pentru că bunicii buni și adevărați ca tine rămân veșnic în sufletele nepoților. Drum lin! Să-l pupi pe moșu’ când ajungi acolo sus!”, a scris ieri pe pagina sa de Facebook prezentatoarea tv Ioana Maria Moldovan.

Bunica ei a murit într-o zi de 13 februarie, la vârsta de 85 de ani. Cu toate că mereu declara, în interviurile pentru Click!, că 13 este un număr norocos pentru ea, iată că de data aceasta i-a adus lacrimi pe obraji. „De azi înainte, pe data de 13, un ochi îmi va râde și altul îmi va plânge. Pentru că într-o zi de 13 a venit pe lume minunea mea, iar într-o altă zi de 13 a plecat din lume cea mai dragă bunică. Sunt tristă, dărâmată”, ne-a declarat luni prezentatoarea Prima TV.

„Nu voi uita mirosul cozonacilor făcuți de ea!”

Era în drum spre Târgu-Mureș, la casa bunicii. Înmormântarea va avea loc mâine. Pe drum, au năpădit-o amintirile. „N-am cum să uit vacanțele în care m-a învățată croșetez, să cos, m-a învățat rugăciuni. Nu voi uita mirosul cozonacilor, gogoșilor și salata de vinete. Voi păstra cu drag în suflet aceste amintiri! Prin ele, bunica mea va trăi mereu”. Ne spune că buni nu pierdea niciodată un jurnal de-al ei, iar a doua zi dimineața, la telefon, îi comenta apariția, „în stilu-i caracteristic”.

 

sursa:click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jocurile Olimpice de iarnă, perturbate chiar de zăpadă

Mon Feb 14 , 2022
Organizatorii Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing se lăudau cu faptul că aceasta e prima ediție organizată în totalitate pe zăpadă artificială. Numai că nimeni nu și-a pus problema ce se întâmplă dacă ninge cu adevărat. Ei bine, asta s-a întâmplat duminică, atunci când capitala Chinei a fost prinsă […]