Inima și ușa lovite de jandarmi. Mesajul de dragoste al MAI pentru Valentine’s Day 2022

0 0
Read Time:58 Second

Ziua Îndrăgostiților a fost foarte repede adoptată de către români, ulterior ajungând și la administrația României. Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, mesajul de dragoste a venit de la prima oră a dimineții.

Pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este recunoscută de către internauți pentru glumele pe care aceștia le fac în spațiul on-line, multe dintre acestea stârnind zâmbetele pe buzele utilizatorilor.

Mesajul MAI, motiv al controverselor

Mesajul de dragoste din partea MAI a venit în stilul specific, „Uneori, inima e precum ușa la 6 dimineața. Nu știe ce a lovit-o”, pe o imagine în care apare personalul Jandarmeriei Române în acțiune.

MAI a completat declarația de dragoste adăugat la descrierea postării și mesajul care a stârnit atât zâmbetele oamenilor, cât și un sentiment de iubire pe care internauții îl împart alături de cei dragi ”Iată de ce… Valentine’s Day poate fi… everyday! Să aveți o zi frumoasă!”

Postarea în cauza a stârnit un val de comentarii pe postare, acestea fiind împărțite. Printre cele 3.000 de reacții de Haha pe care postarea a strâns-o, a stârnit și un val de intrigă de internauților.

 

sursa:click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie a clarificat afirmaţiile cu privire la posibilitatea neaderării ţării sale la NATO

Mon Feb 14 , 2022
Ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie, Vadim Pristaiko, a clarificat, luni, afirmaţiile făcute recent cu privire la posibilitatea renunţării ţării sale de a adera la NATO, spunând că Kievul nu are de gând să abandoneze planurile în acest sens, potrivit Reuters. Întrebat dacă Ucraina se răzgândeşte în privinţa ambiţiei de a […]