Incident grav la Therme. Un adolescent de 17 ani s-a înecat în piscină. Reprezentanții complexului spun că echipa de salvamari a intervenit conform protocolului, dar nu i-au putut salva viața

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Un incident cumplit a avut loc în complexul Therme Bucureşti. Un adolescent de 17 ani s-a înecat în piscină. Echipa de salvamari a centrului a intervenit conform protocolului de securitate și a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea echipajelor SMURD, spun reprezentanții Therme. Din păcate, medicii nu au putut salva viața tânărului.

„La data de 12 februarie, în jurul orei 19:48, Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov a fost sesizat de către angajații unui centru termal din Balotești, cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat”, a anunțat IPJ Ilfov.

Tragedia a avut loc în complexul Therme. Polițiștii orașului Otopeni care au mers la Therme au stabilit că adolescentul era însoțit de un unchi. Moartea este suspectă, pentru că apa era mică, spun martorii, în locul unde băiatul s-a înecat. „Erau câte doi salvamari acolo, deci cineva păzea încontinuu. Au intervenit salmavarii imediat şi după aia a venit și SMURD-ul. Atât am văzut: că îl resuscita”, a precizat un bărbat care a asistat la tragedie, pentru Știrile PRO TV. „S-au efectuat manevrele de resuscitare, acesta a rămas fără răspuns pe toată durata resuscitării, aproximativ o oră”, a precizat, pentru aceeași sursă, Daniela Ilie, paramedic SMURD. „Din câte spune familia, nu se știa cu probleme medicale”, a mai spus ea.

 

sursa:gandul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Unde se află centrul României, de fapt. A fost mutat cu 30 de km de câțiva ani

Mon Feb 14 , 2022
În urmă cu 164 de ani, locuitorii Sibiului și cei din Brașov se întâlneau la mijloc, după construirea drumului de legătură între cele două orașe Aici avea să fie stabilit că este centrul României, mai exact in zona cunoscută sub numele de Dealu Frumos. De atunci tehnologiile de cartografiere au […]