Îi mai ții minte pe Dana Bartzer și Dan Creimerman? Cum arată artiștii acum și cu ce se ocupă

0 0
Read Time:48 Second

Îi mai ții minte pe Dana Bartzer și Dan Creimerman, cuplul de aur al muzicii ușoare româneşti din anii 80? Cei doi artiști nu mai fac parte de mult timp din viața publică și au stat departe în ultimii ani de lumina reflectoarelor. Dana Bartzer și Dan Creimerman nu au renunțat la muzică, doar că nu mai urcă pe scenă în calitate de soliști și și-au găsit o altă pasiune.

Dana Bartzer și Dan Creimerman și-au canalizat atenția către propriul studio, la care apelează numeroase agenții de publicitate unde crează și înregistrează. Se ocupă de foarte multe proiecte de muzică clasică și sunt co-organizatori, sub asociația lor culturală și canalul media „Art Channel’.

Dana Bartzer și Dan Creimerman participă la multe întâlniri cu profesorii și elevii premianți ai celui mai cunoscut liceu de muzică din Capitală. Mai exact, este vorba de gala muzicală „Live la Enescu’, eveniment prezentat ani la rând la Dana Bartzer.

 

sursa:viva.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mai multe state europene au renunțat la măsurile anti-COVID. OMS critică decizia: „E prematur”

Mon Feb 14 , 2022
Zece state europene au anulat până acum măsurile impuse de pandemie sau au anunțat că urmează treptat ridicarea restricțiilor. Deși acestea înregistrează rate de vaccinare mari, OMS avertizează că nu a venit încă sfârșitul pandemiei și încă este nevoie de precauție. Deși valul cinci al pandemiei de COVID-19, generat de […]