Expert FBI în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Se vede o urmă de papuc pe jugulară”

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Experți renumiți în toată lumea și analiști criminaliști recunoscuți la nivel mondial s-au implicat în rezolvarea cazului morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, iar rezultatele nu par să indice un accident casnic, așa cum soțul artistei a susținut, ci par că îl incriminează chiar pe el.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost găsită, în noaptea de 9 spre 10 mai 2020, căzută la baza scărilor din locuința familiei din cartierul ieșean Aroneanu, de către soț. Acesta a dus-o în pat, iar a doua zi dimineață și-a chemat mama, de profesie medic, să vină la el. Mama lui Codrin Nicoară a sunat la 112, iar artista a ajuns la spital, und ea fost operată de urgență.

A urmat o perioadă de comă, și-a revenit puțin la un moment dat, însă nu a mai putut comunica cu cei din jur. Pe 23 decembrie 2021, Maria Macsim Nicoară a murit în spital. Dosarul s-a închis cu verdictul „cădere pe scări”.

Echipa care studiază în particular cazul mezzosopranei este formată din av.dr. Artin Sarchizian – master în științe penale, director executiv al Societății Române pentru Drepturile Omului, doctor Marius Chipurici – expert judiciar, lector universitar la catedra de Medicină legală și bioetică a Universității de Medicină și Farmacie din Oradea, master în Biofizică, master în Științe penale și criminalistică, expertul FBI Nick Barreiro – chief forensic analyst, Principle Frensics și Mihaela Brooks – analist de investigații criminale în Toronto, certificare în Medicină și Drept, geographic profile etc, conform bzi.ro.

 

sursa;click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Danut Damian

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Oana Frigescu, răfăţată de iubit de ziua ei. Au petrecut într-un cadru de poveste

Mon Feb 14 , 2022
Oana Frigescu trăieşte viaţa din plin. Fosta prezentatoare TV a împlinit duminică, 13 februarie, 41 de ani, pe care i-a aniversat cu iubitul său şi alături de familie, într-un cadru de poveste. Oana Frigescu a petrecut ziua de duminică, cea în care a împlinit 41 de ani, alături de iubitul […]