De ce Răzvan Fodor nu sărbătorește Valentine’s Day

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Răzvan Fodor a povestit pe rețelele de socializare de ce nu sărbătorește Valentine’s Day anul acesta. Cu toate astea, artistul și soția lui, Irina, s-au bucurat în avans de Ziua Îndrăgostiților. Răzvan Fodor și Irina sunt împreună de 14 ani și formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Artistul a povestit în mediul online de ce nu va sărbători Valentine’s Day alături de soția sa.

De ce Răzvan Fodor nu sărbătorește Valentine’s Day Eu nu sarbatoresc nici dacă ar divorța nevastă-mea de mine pentru că astăzi îmi termin treaba undeva la ora 19.30 seara și undeva la 70 de kilometri de București, ceea ce înseamnă că aș ajunge la 21.30 acasă. Singurul lucru pe care aș putea să-l fac ar fi să vin cu un trandafir în gură, ceea ce nu e genul meu. Să aveți o zi frumoasă, un început de săptămână tare, iubiți-vă, a transmis el. Deși nu și-au făcut planuri speciale pentru această zi, Irina și Răzvan Fodor au petrecut în avans Valentine’s Day, la un restaurant din București. Sfântul Valentin în avans. Mă rog, ieșeam oricum în oraș, da’ scriu aici ca să fiu sigur că s-a prescris sarcina pentru sărbătoarea asta și nu îi mai vine vreo idee și luni. Și după cum vedeți, chiar zâmbește.

 

sursa:unica.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cum și-a surprins Alin Oprea iubita de Ziua Îndrăgostiților

Mon Feb 14 , 2022
Alin Oprea i-a pregătit o surpriză de proporții iubitei sale, Medena, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Solistul trupei Talisman și Medena formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar acum, de Valentine’s Day, au petrecut un weekend romantic de neuitat la Cobilița, în județul Bustrița-Năsăud. Medena a posvestit […]