De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la acidul hialuronic din buze

0 0
Read Time:54 Second

Bianca Drăgușanu este renumită pentru multitudinea de intervenții estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. De aceea, vedeta a surprins pe toată lumea când a decis să renunțe la acidul hialuronic din buze. Bianca Drăgușanu a făcut ravagii în presă de nenumărate ori prin prisma intervențiilor estetice pe care și le-a făcut. De data aceasta, ea a hotărât să renunțe la acidul hialuronic din buze, o decizie care a uimit mulți oameni. La ultima apariție televizată, în cadrul emisiunii Teo Show, Bianca Drăgușanu a uimit fanii. Buzele ei păreau să aibă un aspect puțin mai natural decât de obicei, mulțumită hotărârii ei de a-și topi acidul hialuronic din buze. Ea a recunoscut că este ciudat să se privească în oglindă acum, pentru că era obișnuită să aibă buzele precum niște „crenvurști”.

Ea și-a explicat decizia, spunând că s-a săturat să vadă femei care îi copiază look-ul. Ea și-a exprimat dorința de a arăta diferit, de a se diferenția de alte femei care și-au mărit buzele printr-un alt look.

sursa:unica.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dani Oțil, gest romantic pentru soția lui, Gabriela Prisăcariu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților

Mon Feb 14 , 2022
Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (40 de ani) formează un cuplu din anul 2018. Perechea s-a logodit în ianuarie 2020 și s-a căsătorit pe 15 mai 2021. Dani și Gabriela au împreună un fiu, Luca Tiago, născut pe 11 septembrie 2021. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, prezentatorul a […]