Dani Oțil, gest romantic pentru soția lui, Gabriela Prisăcariu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (40 de ani) formează un cuplu din anul 2018. Perechea s-a logodit în ianuarie 2020 și s-a căsătorit pe 15 mai 2021. Dani și Gabriela au împreună un fiu, Luca Tiago, născut pe 11 septembrie 2021. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, prezentatorul a surprins-o pe Gabriela încă din prima parte a zilei. Dani Oțil, gest romantic pentru soția lui, Gabriela Prisăcariu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților Ieșită din casă pentru a duce gunoiul, modelul a găsit în curtea locuinței un aranjament floral deosebit. „Ies să duc gunoiul și văd asta în fața casei! Cum apar așa florile, în fața casei noastre, peste noaptea, oare? Cine știe să-mi zică? Vai, ce frumoase sunt!”, spune Gabriela în filmare. La Insta Story, modelul a mai scris: „Dani, știi ceva despre asta?”.

Deși nu se ascund în vreun fel, cuplul este destul de discret în ceea ce privește relația lor. Publică adesea fotografii împreună, însă rareori oferă detalii din viața de cuplu. Dani și Gabriela s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online. Despre nuntă, Dani spunea anul trecut: „Nu a fost o nuntă, a fost un teambuilding. Din 42 câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.red.: cei din platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot așa, și căsătorit, și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”.
sursa:unica.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Asta da adrenalină! Locul păcătos în care Oana îl duce pe Viorel Lis, după problemele de sănătate: „Sărbătorim pensia”

Mon Feb 14 , 2022
Oana și Viorel Lis se bucură că au scăpat cu bine după Covid! De Valentine`s Day aceștia nu mai așteaptă decât să le intre pensia pe card! Pe 19 februarie, de ziua fostului edil al Capitalei, Oana vrea să-și scoată soțul la păcănele! Dragostea trece prin stomac, așa că Oana Lis  și […]