Cum s-a înecat Cristi în apa de un metru adâncime la Therme Balotești. „Efectiv a căzut din picioare”

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Cristi, un băiat de 17 ani, s-a înecat după ce a leșinat într-o piscină de la Therme, unde apa are puțin peste un metru. Verișorul lui nevăzător era lângă el și a cerut imediat ajutorul, speriat că nu-i mai răspunde. 

Cristi era însoțit de unchiul şi verișorii săi la centrul de relaxare din Baloteşti. Adolescentul se juca alături de verii lui în zona destinată copiilor, când i s-a făcut brusc rău în apă.

Copilul meu de 16 ani, nevăzător, care a stat tot timpul cu el, a sesizat că nu mai răspunde Cristi. Uitându-ne pe camere, azi-noapte, s-a văzut că a căzut, efectiv a căzut din picioare, la o apă relativ mică”, a declarat unchiul lui Cristi, pentru Observator TV.

Băiatul urma să împlinească 18 ani

Adolescentul era din Dragomirești Deal, județul Ilfov. Peste o lună, Cristi ar fi împlinit 18 ani.

Echipa de salvamari a centrului a intervenit conform protocolului de securitate și a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea echipajelor SMURD, spun reprezentanții Therme. Din păcate, medicii nu au putut salva viața tânărului.

Polițiștii orașului Otopeni care au mers la Therme au stabilit că adolescentul era însoțit de un unchi. Moartea este suspectă, pentru că apa era mică în locul unde băiatul s-a înecat, spun martorii.

„Erau câte doi salvamari acolo, deci cineva păzea încontinuu. Au intervenit salvamarii imediat şi după aia a venit și SMURD-ul. Atât am văzut: că îl resuscita”, a precizat un bărbat care a asistat la tragedie, pentru Știrile PRO TV.

 

sursa:gandul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Danut Damian

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

A aflat că are cancer la doar 22 de ani. Povestea dramatică a arbitrului de volei Silviu Maricel Ionașcu

Mon Feb 14 , 2022
Arbitrul de volei Silviu Maricel Ionașcu a primit, acum patru luni, un diagnostic crunt: cancer. Are nevoie de 250.000 de euro pentru a se trata, iar echipa CSM Galați i-a donat toți banii primiți de la Federația Română de Baschet. Silviu Maricel Ionașcu sau Marci, așa cum îi spun prietenii […]