Cum a apărut Kim Jong-un în public. Liderul Coreei de Nord a fost aplaudat frenetic

0 0
Read Time:53 Second

Kim Jong-un (38 de ani) este la putere în Coreea de Nord de 10 ani. El a participat zilele trecute la inaugurarea unui proiect imobiliar mamut. Aflat de 10 ani la conducerea Coreei de Nord, liderul Kim Jong-un a apărut sâmbătă îmbrăcat cu o jachetă militară şi purtând ochelari de soare. El a participat la inaugurarea fastuoasă a unui proiect imobiliar mamut în capitala Phenian, relatează Digi24.

Conform oficiosului Rodong Sinmun, şeful statului le-a cerut miilor de muncitori şi militari adunaţi la eveniment să depăşească greutăţile economice tot mai mari şi să se simtă mândri că ajută la construirea unui viitor socialist luminos.

Proiectul imobiliar inaugurat cu fast presupune construirea unui bulevard cu zgârie-nori, unde ar urma să locuiască 10.000 de persoane, parte a unui plan imobiliar mai amplu prezentat anul trecut care prevede construirea a 50.000 de locuinţe în capitală până la sfârşitul anului 2025.

În ultimele luni, Coreea de Nord a reuşit să atragă atenţia întregii lumi după ce a aefectuat mai multe teste cu rachete.

sursa:adevrul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Maia Sandu, mesaj către populaţie în contextul planurilor Rusiei de a ataca Ucraina: Un posibil început al unei ofensive militare ne îngrijorează profund

Mon Feb 14 , 2022
Preşedintele Maia Sandu s-a adresat cu un mesaj către cetăţenii Republicii Moldova luni, 14 februarie, în contextul planurilor Fedraţiei Ruse de a invada Ucraina. Şefa statului a accentuat că Moldova pledează pentru pace şi stabilitate în regiune. Maia Sandu speră că tensiunile din regiune vor fi soluţionate pe cale diplomatică. […]