Cu ce fel de afaceri se ocupă TJ. Miles de la Survivor. Un concept unic în România

0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Tj Miles este de la Survivor 2022 este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de pe YouTube, dar puțini știu că “băiatul rău” al competiției este implicat într-un business cât se poate de serios.

Tj Miles este concurentul care a stârnit intrigi încă din primele zile ale competiției, din cauza atitudinii sale puțin prea relaxate în preajma coechipierelor sale, Andreea Tonciu sau Laura Giurcanu.

Concurentul cu tatuaje și atitudine de “băiat rău” face parte din echipa “Faimoșilor” alături de nume precum CRBL sau Cătălin Zmărăndescu. Tj este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor 2022. Tânărul are mereu o atitudine pozitivă și nu ia situațiile într-o manieră personală așa cum fac ceilalți coechipieri din grupul Faimoșilor.

Deși Tj Miles este cunoscut pentru activitatea sa de pe social-media, puțină lume știe că faimosul tânăr tatuat a pus bazele unui business în România, proiect de care este foarte pasionat.

Tj Miles a pus bazele unui service auto care funcționează după un concept cu totul diferit față de celelalte astfel de business-uri din România.

Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândești“, spune TJ Miles de la Survivor 2022, potrivit wowbiz.ro.

Tj Miles și-a tatuat-o pe bunica sa pe piept

Pe numele său de buletin, Tiberiu Iordache, Tj Miles, s-a născut în Constanța, dar s-a mutat cu familia lui în Toronto, Canada, atunci când era copil.

Marea pasiune a lui TJ Miles de la Survivor 2022 sunt tatuajele. Fanii său sunt absolut fascinați de desenele imprimate pe pielea sa, iar tânărul a dezvăluit că există un tatuaj ce are o semnificație specială pentru el. Este vorba de singura femeie pe care și-a tatuat-o pe trup, bunica sa maternă care a avut grijă de el în Canada și a avut grijă să nu uite limba română.

Faimosul de la Survivor a declarat că ar vrea să-și tatueze întrraga viață pe trup. El a mărturisit fanilor că ar vrea să-și imprime poestea vieții sale pe spate.

sursa:click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

"Bicicleta zburătoare" costă 92.000 de dolari

Mon Feb 14 , 2022
Drona Jetson One, numită astfel după serialul de desene animate ”The Jetsons”, a fost lansată în octombrie 2021, poate prinde viteze de până la 100 km/h şi poate străbate 35 km. A fost creată de o firmă suedezo-poloneză şi a trecut toate testele de avizare ale Autorităţii Aeronautice Civile. Practic, […]