Cine sunt artiștii care vor participa la Gărâna Jazz Festival 2022

0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Gărâna Jazz Festival 2022 se va desfășura între 7-10 iulie, după cum anunță organizatorii. Primii artiști care au confirmat deja participarea și abonamente “early bird” pentru Ediția a XXVI-a!

Sperăm să vă setați reperele vacanței de vară după cele ale Ediției a XXVI-a care se va desfășura timp de 4 zile în Poiana Lupului, la poalele Semenicului. Acum 25 de ani, în 1997, a avut loc prima ediție Gărâna Jazz Festival. De la an la an line-up-ul s-a îmbogățit constant, legende ale jazzului mondial onorându-ne cu prezența și muzica lor.

Gărâna Jazz Festival a devenit atât locul în care poți lua pulsul scenei mondiale de jazz, cât și destinația anuală preferată a multor iubitori de muzică”, arată organizatorii celebrei manifestări.

Pentru Ediția a XXVI-a artiștii se vor manifesta pe trei scene: scena din Poiana Lupului, scena de la Hanul “La Răscruce”, unde va avea loc Romanian Jazz Meeting, și cea din Biserica Catolică din Văliug, gazda proiectelor experimentale. În premieră, vom exista seri dedicate jazzului din Norvegia, Finlanda și Franța.

Artiști care au confirmat prezența la Gărâna Jazz Festival 2022 sunt: Liv Warfield Band (S.U.A.) Arne Jansen TRIO (Germania) Svante Henryson QUARTET (Suedia). Din Finlanda vin Verneri Pohjola QUARTET, Kari IkonenTRIO, Alexi Tuomarila TRIO, iar din Norvegia: Mathias Eick QUARTET, MATHISEN GROUP – TRIBUTE TO JOE ZAWINUL, Eivind Aarset QUARTET

Care este prețul unui abonament

Organizatorii promit că lista artiștilor va fi mult mai bogată, iar în perioada următoare vor fi anunțați și alți muzicieni de renume din Germania și Polonia.  Prețul unui abonament Early Bird este de 400 RON. De la 1 martie 2022, prețul unui abonament va fi de 520 RON.

 

sursa:gandul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Actor al serialului „The Walking Dead”, găsit mort. Poliția suspectează că s-a sinucis

Mon Feb 14 , 2022
Actorul Moses J Moseley, care joacă în serialul „The Walking Dead”, a murit la vârsta de 31 de ani. El devenise cunoscut pentru rolul unui zombi în, dar jucat și în alte filme difuzate de HBO, respectiv „Watchmen” și „The Hunger Games: Catching Fire”. Managerul actorului, Tabatha Minchew, a confirmat informația […]