Cele două simptome Omicron care a apar atunci când mănânci

0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Omicron este o tulpină mai contagioasă decât celelalte variante Sars-Cov-2, experții avertizează asupra a două simptome care apar atunci când mâncăm.

Omicron este o tulpină extrem de contagioasă și chiar dacă nu are efecte atât de grave asupra organismului precum varianta Delta, este o versiune a virusului care încă mai pune probleme specialiștilor.

Potrivit cercetătorilor de la ZOE COVID Study, până în ianuarie 2022 a existat o ”creștere bruscă” a numărului de peroane care au acuzat simptome gastrointestinale.

Cercetările din aplicația  ZOE COVID Study informează asupa unor probleme gastrointestinale, cum ar fi diareea, durerile de stomac și senzația de rău, ce pot fi asociate Covid-19.

Simptomele Omicron care vizează obiceiurile alimentare sunt pierderea apetitului sau ignorarea meselelor principale ale zilei.

Potrivit cercetătorilor pierderea poftei de mâncare este un simptom al Covid-19.

Cele opt simptome de Omicron ce apar la persoanele vaccinate

Persoanele vaccinate pot prezenta anumite simptome specifice la infectarea cu Omicron. Printre cele mai frecvente semne de infectare cu Omicron la persoanele vaccinate se numără tusea, curgerea nasului și oboseala. Cercetătorii norvegieni au condus un studiu pe 111 de persoane care au luat parte la o petrecere unde a existat un focar de infecție cu Covid-19.

După acest eveniment, 66 dintre participanți au fost confirmați pozitiv cu Sars-Cov-2. De asemenea, dintre cei 111 participanți la studiu, 89% aveau schema completă și niciunul nu făcuse doza booster.

Publicația științifică Eurosurveillance a confirmat că există opt simptome esențiale observate la persoanele vaccinate care s-au infectat cu tulpina Omicron, în cadrul petrecerii la acre au participat.

Specialiștii au atenționat populația asupra următoarelor simptome de Omicron: tusea, curgerea nasului, oboseala, durerea în gât, cefaleea, durerile musculare, febra, strănutul.

Potrivit observațiilor, cele mai frecvente trei simptome la persoanele vaccinate sunt tusea, curgerea nasului şi oboseala, în timp ce strănutul și febra sunt mai puțin întâlnite la pacienții vaccinați.

Oboseala și starea de amețeală sau leșin sunt două simptome definitorii pentru persoanele infectate cu Covid, notează Adevarul.ro.

 

sursa;click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cîţu, avertisment pentru PSD, pe tema aluziilor la demiterea ministrului Energiei: Nici noi nu punem presiune pe cei cu peste 100 de decese pe zi

Mon Feb 14 , 2022
Liderul PNL, Florin Cîţu, a precizat că nu se pune problema demisiei sau a revocării lui Virgil Popescu, subliniind că nu simte nici presiune de la PSD, la fel cum liberalii nu pus presiune pe miniştri ca Alexandru Rafila şi Adrian Câciu. Întrebat dacă se pune problema revocării liui Virgil […]