Ce surpriză i-a pregătit Andreea Bănică soțului de Ziua Îndrăgostiților. Reacția bărbatului a emoționat-o profund

0 0
Read Time:55 Second

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună din perioada liceului și formează o familie din anul 2008. Sunt părinții a două fete, iar povestea lor de iubire a trecut testul timpului. Artista i-a făcut o surpriză de Ziua Îndrăgostiților, iar reacția soțului a emoționat-o peste măsură.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în perioada liceului, atunci când solista era în clasa a X-a, iar Lucian în clasa a IX-a. S-au căsătorit în anul 2008, iar împreună au două fiice minunate. Din relația lor nu au lipsit conflictele, însă de fiecare dată cei doi au găsit o cale de comunicare. Lucian a fost o perioadă și managerul artistei, dar Andreea a decis să îl concedieze pentru că aspectele care țineau de sfera profesională ajunseseră să fie dezbătute prea mult în cadrul familiei.

Nu de puține ori, Andreea a vorbit la superlativ despre bărbatul care îi este alături de mai bine de două decenii. Artista îl consideră pe tatăl copiilor ei iubirea vieții sale și persoana alături de care își dorește să îmbătrânească.

 

sursa:click.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Expert FBI în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Se vede o urmă de papuc pe jugulară”

Mon Feb 14 , 2022
Experți renumiți în toată lumea și analiști criminaliști recunoscuți la nivel mondial s-au implicat în rezolvarea cazului morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, iar rezultatele nu par să indice un accident casnic, așa cum soțul artistei a susținut, ci par că îl incriminează chiar pe el. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a […]