Ce cadou a primit Ilinca Vandici de la soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Ilinca Vandici (35 de ani) și Andrei Neacșu (30 de ani) sunt căsătoriți din octombrie 2017. Cuplul are împreună un fiu, Zian, în vârstă de 4 ani. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, prezentatoarea TV a primit un cadou special de la soțul ei. Ce cadou a primit Ilinca Vandici de la soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților „Eu nu am niciun Valentin…  Pe soțul meu îl cheamă Andrei!  Și da, nu avem nevoie de o anumită dată din calendar pentru a ne iubi, respecta, aprecia, accepta unul pe celălalt… Noi facem asta în fiecare zi! Recunosc, cadoul a fost foarte bine primit! Dar îl primeam oricum, nu?  Te iubesc până la sfârșit!!!! ”, a scris prezentatoarea TV în mediul online.

Ilinca a primit de la Andrei un inel cu o piatră prețioasă verde-smarald înconjurată de alte pietre prețioase de dimensiuni mai mici, incolore, și un buchet mare de trandafiri roșii. Fotografia cu bijuteria este în GALERIA FOTO de mai sus! „E Valentine’s Day! Eu petrec la sală, practic. Pentru mine, Valentine’s e în fiecare zi. Dar mi-am pus costumul roșu”, a mai spus Ilinca Vandici la Insta Story. Recent, Ilinca a fost jefuită în aeroport, în drum spre România din vacanța petrecută alături de soțul și de fiul ei în Dubai.

sursa:unica.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Motivul pentru care Petre Roman pleacă din România împreună cu Silvia Chifiriuc: „Scapă de mizeria de aici”

Mon Feb 14 , 2022
Petre Roman a hotărât să plece cu familia peste hotare, după ce a primit o ofertă de nerefuzat din Elveția. La mulți ani după ce a luat parte la Revoluția din 1989, fostul premier Petre Roman este pregătit să se alăture diasporei. Informația vine chiar de la fiica sa, Oana […]