Cazacu si Olaru, intimi pe Instagram: “Mai trebuie să iau și flori după poza asta?”

0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Cătălin Cazacu a postat o imagine în care se află în tandrețuri cu iubita sa Ramona Olaru. Prezentatorul a vrut să-și manifeste dragostea cu ocazia zilei de Sf Valentin.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar de Sf. Valentin cei doi nu au ezitat să-și arate dragostea unul față de celălalt.

Prezentatorul a luat inițiativa și a postat pe pagina de Instagram o imagine extrem de senzuală alături de iubita sa, într-o ipostază în care nu au mai fost văzuți până acum.

Ramona Olaru este zâmbitoare în poză, iar Cazacu pare că se topește de dor în brațele frumoasei sale partenere.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o dragoste ca-n povești

Primele zvonuri despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au apărut anul trecut, însă cei doi nu au vrut să dea prea  multe detalii la început.

Ramona Olaru tocmai se despărțise de Cuza de la Noaptea Târziu și părea că frumoasa asistentă de la “Neața cu Răzvan și Dani” nu mai vrea să se implice într-o relație amoroasă.

Această situație nu a durat prea mult timp deoarece Ramona și-a dat seama că are sentimente față de vechiul ei prieten Cătălin Cazacu, care o aprecia de mult timp pentru frumusețea și caracterul ei.

Dragostea dintre ei a evoluat rapid, iar îndrăgostiții s-au mutat împreună la scurt timp după ce relația lor a devenit oficială. Ramona și Cătălin Cazacu i-a impus niște condiții clare lui Cazacu, iar una dintre acestea era înlocuirea patului său de burlac cu unul nou.

Au urmat momente de vis între ei, iar sărbătorile de iarnă le-au petrecut împreună în Zanzibar. Ramona Olaru a postat atunci câteva imagini pe Instagram în costum de Crăciuniță, iar fanii au fost extaziați să o vadă pe blondină răsfățându-se într-o locație exotică.

 

sursa;click.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Activiștii pentru mediu germani blochează autostrăzile, lipindu-și mâinile cu adeziv de asfalt. „Dacă facem doar acțiuni cuminți, reacția politicienilor va fi prea lentă”

Mon Feb 14 , 2022
În Germania s-a încheiat cea de-a treia săptămână consecutivă de proteste pentru climă, prin blocarea traficului rutier în Berlin și alte orașe. Scopul acțiunilor desfășurate de gruparea activistă „Ultima generație” este adoptarea unei legi privind limitarea risipei alimentare şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră provenite din agricultură. […]