Balaj explică transferurile făcute de CFR Cluj: „Doi jucători nu au prelungit și am fost obligați să căutăm alte variante”

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre situația de la echipă și a explicat transferurile făcute în această iarnă.

Oficialul campioanei a anunțat că fundașul dreapta Mateo Susic (31 de ani) și fundașul central Mike Cestor (29 de ani) nu au prelungit contractele cu CFR și vor pleca în vară.

Susic și Cestor au refuzat ofertele primite de la CFR Cluj

„Avem pe linia de fund jucători care nu au prelungit cu noi. Trebuia să construim o echipă pe care să o avem și din vară. Noi nu avem doar un proiect pe 6 luni. Și trebuia să întinerim lotul.

Despre Cestor am vorbit cu domnul Mihai Rotaru. A rămas că ne va anunța. Cestor nu a vrut să prelungească, deși i-am făcut o ofertă bună. Nu a dorit și am fost obligați să căutăm alte variante. 

În plus, nici Susic nu a dorit să prelungească contractul, dar este jucătorul CFR-ului și are o atitudine excelentă. În măsura în care putem, îl vom sprijini să-și găsească un contract bun.

Au fost oferte și există posibilitatea ca Burcă să fie transferat din vară, spunem noi. Dar nu se știe niciodată. Nu putem controla ofertele. A trebuit să ne asigurăm că nu rămânem descoperiți.

La mijloc, sperăm să nu mai suferim după venirea lui Roger. Am adus și jucători pentru regula U21. Am fost preocupați să întinerim lotul și să avem concurență. Și mai avem situația lui Fofana. I-am propus diferite variante și soluții pentru a juca. Este greu de înțeles pentru mine atitudinea lui. Sunt dezamăgit și surprins.  Nu am cum să înțeleg asemenea atitudine”, a declarat Cristi Balaj la ProX.

 

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Un internațional laudă metodele lui Laurențiu Reghecampf: „Antrenorul care mi-a arătat ce înseamnă fotbalul profesionist”

Mon Feb 14 , 2022
Sergiu Hanca (29 de ani) a vorbit depsre primii săi pași în fotbalul profesionist, la FC Snagov, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf (46 de ani). Fotbalistul Cracoviei a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului Universității Craiova, sub comanda căruia a evoluat la FC Snagov, în liga secundă, în […]