Adolescent de 17 ani bătut în mijlocul străzii de un taximetrist, pentru că nu a avut bani să achite cursa

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Taximetristul este din Caracal. De acolo l-a adus pe adolescent în Craiova. Când a auzit că băiatul nu are bani să plătească, şi-a ieşit din minţi.  Bărbatul este căutat de poliţişti.
Incidentul a avut loc duminică, 13 februarie, pe o stradă din Craiova.  Taximetristul a adus clientul de 17 ani din Caracal în Craiova, însă în momentul în care a ajuns la destinaţie, minorul a spus că nu are bani suficienţi să achite cursa.

Taximetristul s-a enervat, l-a dat jos din maşină, l-a doborât la pământ şi a început să-l lovească puternic cu o bâtă.    Mai mulţi şoferi aflaţi în trafic au început să claxoneze insistent atunci taximetristul s-a oprit. Acesta l-a lăsat pe tânăr căzut la pământ, a urcat în maşină şi a plecat.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112. Când au ajuns la faţa locului, minorul le-a povestit ce se întâmplase.

“Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul s-ar fi deplasat din Caracal în Municipiul Craiova cu un autoturism care efectuează transport în regim de taxi, iar la destinaţie, întrucât nu ar fi achitat contravaloarea cursei, ar fi fost lovit cu un obiect contondent peste membrele inferioare.

Tânărul în cauză a refuzat să primească îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă prezent la faţa locului sau să fie transportat la spital. De asemenea, tânărul nu a dorit să formuleze sezisare scrisă cu privire la cele întâmplate”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cum şi-a pus Ceauşescu amprenta asupra filmelor. „Rebengiuc îl auzea pe dictator vorbind prin gura lui Mihai Viteazul”

Mon Feb 14 , 2022
Peliculele româneşti realizate înainte de 1989 vor fi marcate cu precizarea „film realizat în perioada comunistă, în care funcţionau cenzura şi propaganda de stat”. Istoricul Bogdan Jitea explică pentru „Adevărul” cât de mult erau influenţate de propagandă. „Filmele comuniste erau puternic personalizate în jurul conducătorului ideal“ Pe 1 februarie, Consiliul […]