A aflat că are cancer la doar 22 de ani. Povestea dramatică a arbitrului de volei Silviu Maricel Ionașcu

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Arbitrul de volei Silviu Maricel Ionașcu a primit, acum patru luni, un diagnostic crunt: cancer. Are nevoie de 250.000 de euro pentru a se trata, iar echipa CSM Galați i-a donat toți banii primiți de la Federația Română de Baschet.

Silviu Maricel Ionașcu sau Marci, așa cum îi spun prietenii și colegii, are doar 22 de ani și a fost diagnosticat cu Limfomul Burkitt, iar viața lui a luat o turnură dramatică.

Sportivul este internat în stare gravă la Institutul Clinic Fundeni, cu multiple mase tumorale peritoneale, Pseudomyxoma Peritonei, o formă extrem de rară de cancer, galopantă, și are mare nevoie de tratament si de o operație costisitoare la Milano, scrie Prosport.

Marci este arbitru al Federației Române de Volei și student la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Galați. Pentru a se trata de boala gravă de care suferă, el are nevoie de aproape 250.000 de euro.

Cum a aflat că este bolnav

Vestea că este bolnav a venit aproape peste noapte. În octombrie 2021, Marci a început să se simtă balonat și să aibă diaree. La început a crezut că de vină este alimentația, dar a continuat să se simtă rău, motiv pentru care a ajuns la medic.

După ce a făcut o examinare la computer tomograf, a aflat că are o formă foarte rară și deosebit de agresivă de cancer abdominal.

Pentru a-l ajuta să se facă bine, CSM Galați i-a donat sportivului premiul în bani oferit de Federația Română de Baschet participanților la turneul Final 4 Cupa Romaniei la baschet masculin – Craiova 2022.

Dacă și tu vrei să-l ajuți pe Marci poți face o donație, într-unul din conturile:

RO84INGB0000999911976377 (LEI)

RO87INGB0000999911976808 (EURO)

 

sursa:gandul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Soția lui Navalnîi, înaintea unui nou proces ”mizerabil” intentat disidentului: ”Oamenilor de la Kremlin le este atât de frică de el, îl țin în închisoare pentru că nu se teme de această putere”

Mon Feb 14 , 2022
Disidentul rus Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, acolo unde ispășește o pedeapsă de trei ani și șase luni în urma condamnării într-un dosar etichetat drept ”politic”, va apărea din nou în fața unei instanțe de judecată. Criticul vehement al lui Vladimir Putin va trebui să facă față unor alte acuzații […]