Tentativă de jaf ca-n filme la o bancă. A sechestrat un om şi a cerut 500.000 de lei şi o maşină ca să plece

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Procurorii îl acuză pe autor de tentativă de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Procesul acestuia va începe în curând.
Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis că prin rechizitoriul din data de 8 februarie s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest la domiciliu a unui inculpat acuzat pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de tâlhărie calificată şi a infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.   Procurorii spun că la data de 18 ianuarie 2022, în jurul orelor 16:00, purtând o mască de protecţie chirurgicală la nivelul feţei şi o căciulă pe cap, inculpatul a pătruns în sediul unei bănci comerciale din municipiul Mangalia, unde l-a informat pe un angajat al băncii că are asupra sa o bombă şi l-a ameninţat că o va detona dacă nu va primi toţi banii din casierie, pentru ca ulterior să îl sechestreze pe acel angajat, până la intervenţia firmei de pază alarmate şi a organelor de poliţie.   „După negocierea cu inculpatul, când acesta ceruse suma de 500.000 lei şi o maşină pentru a pleca de la locul faptei, organele de poliţie au reuşit să îl dezarmeze pe cel în cauză de un cuţit şi au stabilit că asupra sa nu exista de fapt nicio bombă”, spun anchetatorii.

În cursul investigaţiilor inculpatul şi-a motivat acţiunea ilicită prin aceea că datora suma de 6.000 de lei unei bănci, iar că veniturile sale erau insuficiente pentru achitarea creditului.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cum setezi limite sănătoase într-o relație

Fri Feb 11 , 2022
Respectarea granițelor partenerului tău și stabilirea propriilor limite este o parte crucială a unei relații sănătoase. Granițele sunt ceea ce te ajută să te simți confortabil – fie că sunt limite legate de timpul tău, emoțiile tale, de relația sexuală sau orice altceva care te va ajuta să te simți […]