Surse. Vicepremierul Sorin Grindeanu are COVID-19. Alţi trei miniştri au trecut recent prin boală

0 0
Read Time:46 Second

Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost confirmat cu COVID-19, au precizat surse politice pentru „Adevărul”. Membrii Cabinetului condus de Nicolae Ciucă s-au testat PCR înainte de deplasarea la Chişinău, unde vineri are loc şedinţa comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova, însă până în prezent nu are probleme.

După ce la primul test a fost depistat pozitiv, Sorin Grindeanu şi-a anulat toate întâlnirile din agendă, potrivit informaţiilor „Adevărul”.  În ultimele săptămâni mai mulţi miniştri au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, între timp ieşind din perioada decarantină. Printre miniştri sunt Vasile Dîncu (Apărare), Gabriela Firea (Familie şi Tineret) şi Virgil Popescu (Energie). Virgil Popescu a fost ultimul ministru depistat pozitiv.  Surse politice din UDMR susţin că recent a fost găsit pozitiv cu COVID-19 şi Cseke Attila, dar şi mai mulţi colegi ai acestuia din Parlament. Aşadar, problema răspândirii virusului este destul de mare la nivelul clasei politice de la centru.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Consemnăm oare eşecul Acordurilor de la Dayton, cel mai important proiect de pace american din Balcani?

Fri Feb 11 , 2022
În urmă cu câteva săptămâni, scriam că apăruseră semnale puternice privind stabilitatea statală din Bosnia-Herţegovina posibil de a fi pusă foarte serios în primejdie, cu perspectiva reaprinderii unui focar de război în Balcani. Asta în cazul în care aveau să se concretizeze proiectele liderului autonomist sârb din Rebulica Srpska. E […]