Sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman au îngropat securea războiului! Cum se înțeleg acum, după scandalul pentru avere: „M-a chemat la parastas! Am crezut că a greșit numărul de telefon!”

0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

La trei luni de la moartea regretatului Petrică Mîțu Stoian, sora acestuia și Doru Gușman au îngropat securea războiului. Maria Tărchilă și cel care a fost impresarul artistului au uitat de scandalul pe care l-au pornit pentru averea celui decedat.

După scandalul monstru ce a avut loc la scurt timp de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, acum protagoniștii au ajuns să își dea mâna. Vorbim despre Doru Gușman, impresarul regretatului artist, și Maria Tărchilă, sora cântărețului.

La acea vreme, cei doi au pornit un adevărat scandal mediatic pentru averea lăsată în urmă de folclorist, ambii fiind extrem de duri în declarații.

Acum însă, situația s-a schimbat radical.

În ziua în care a organizat parastasul de trei luni pentru Petrică Mîțu Stoian, Doru Gușman a decis ca la comemorarea bunului său prieten să fie prezentă și ”rivala sa”. Astfel, printr-un mesaj, cei doi au ajuns să fie acum în relații bune.

Maria Tărchilă povestește că Doru Gușman s-a ocupat de toate pregătirile pentru parastas, ba chiar, după slujbă, au ajuns să ia masa împreună, în casa în care cândva locuia Petrică Mîțu Stoian.

”Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon.

Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: ”Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți, vă aștept la parastas!”.

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică.

Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu.

A fost o masă cu câteva persoane, ca-n pandemie, cu niște cunoștințe. Am fost și cu o nepoată, căci sora mea este în Germania, la muncă. S-au servit sarmale, aperitive, friptură, cozonac, tot ce îi plăcea lui Petrică să mănânce”, a declarat Maria Tărchilă, informează Impact.ro.

 

sursa:wowbiz.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tentativă de jaf ca-n filme la o bancă. A sechestrat un om şi a cerut 500.000 de lei şi o maşină ca să plece

Fri Feb 11 , 2022
Procurorii îl acuză pe autor de tentativă de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal. Procesul acestuia va începe în curând. Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis că prin rechizitoriul din data de 8 februarie s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest la domiciliu […]