Șofer din Constanța prins de mașina Google Street View când scoate motorină din rezervorul unei cisterne

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Imaginile surprinse de mașina care cartografiază și fotografiază pentru Google Street View pe un drum județean din România au devenit virale pe rețelele de socializare, la 10 ani după ce au fost realizate. Un șofer e surprins cum scoate motorină din rezervorul unei cisterne, fiind foarte posibil să fie vorba despre o metodă celebră și des întâlnită de furt de combustibil.
Imaginile, care se regăsesc pe Google Map Street View au fost preluate și difuzate pe TikTok, Facebook și Instagram. Ele sunt realizate la Ivrinezu Mic, în Constanța, pe DJ 223B, un drum județean care leagă comunele Peștera și Rahova. Ultima oară mașina celor de la Google a trecut pe acolo în 2012, în timpul verii. Atunci a fost surprins un bărbat care avea cisterna parcată în fața unor porți deschise și cu ajutorul unui furtun scotea combustibilul din rezervorul unei cisterne înmatriculate în Suceava. Lângă cisternă, pe asfalt, erau două bidoane de plastic de câte 20 de litri fiecare. E foarte posibil ca șoferul să nu își fi dat seama ce face cu adevărat dispozitivul instalat pe mașina celor de a Google, pentru că el privește spre obiectiv atunci când trece pe lângă el autoturismul.
Au fost făcute publice multe situații când șoferii de camioane fură motorină din rezervoarele mașinilor pe care le conduc, metoda fiind exact cea surprinsă în imaginile google. Cu un furtun, șoferul scoate combustibilul în bidoane. După apariția în spațiul public și viralizarea imaginilor de pe DJ 223B, un internaut a pus la Ivrinezul Mic un pin pe harta Google și a scris: „Motorină la jumătate de preț!”

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Discuţii tensionate la Moscova între şefii diplomaţiei ruse şi britanice: „o conversaţie a muţilor şi surzilor”

Fri Feb 11 , 2022
Ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a reproşat omoloagei sale britanice că nu a fost dispusă să audă ce are Rusia de spus, catalogând discuţiile ca o „conversaţie între un surd şi mut”, relatează The Guardian şi Reuters. În cadrul conferinţei lor comune de presă în care a fost evidentă […]