Mircea Rusu va juca alături de Horaţiu Mălăele în spectacolul „Dineu cu proşti”, din nou pe afiş la TNB

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Cel mai longeviv spectacol al Teatrului Naţional „I.L.. Caragiale” Bucureşti, „Dineu cu proşti” de Francis Veber, regizat de Ion Caramitru în anul 2010, revine, în zilele de 18, 19 şi 20 februarie, de la ora 20.00, la Sala „Ion Caramitru”.
În calitatea lui de interpret al rolului principal – François, gogomanul gogomanilor, şarmantul şi incorigibilul gafeur – Horaţiu Mălăele a dorit să nu se întrerupă destinul scenic al acestei montări şi a propus ca rolul Pierre să fie preluat de Mircea Rusu, care îi va deveni, astfel, partener de scenă şi în acest spectacol.   Alături de Horaţiu Mălăele şi Mircea Rusu, vor fi în distribuţie pe Costina Cheyrouze/ Teodora Mareş, Medeea Marinescu/ Aylin Cadîr, Alexandru Bindea/ Ovidiu Cuncea, Dorin Andone, Alexandru Georgescu.
Alături de Horaţiu Mălăele şi Mircea Rusu, vor fi în distribuţie pe Costina Cheyrouze/ Teodora Mareş, Medeea Marinescu/ Aylin Cadîr, Alexandru Bindea/ Ovidiu Cuncea, Dorin Andone, Alexandru Georgescu.   Mult înainte de premiera de la Naţionalul bucureştean, piesa lui Francis Veber, scrisă în 1993, a înregistrat un succes răsunător în versiunea destinată marelui ecran. Filmul „Le Dîner de Cons/ The Dinner Game/ Dineu cu proşti”, producţie 1998, era vizionat de peste nouă milioane de francezi, pe când Veber era nominalizat la premiul César pentru cel mai bun regizor. El a primit acest prestigios premiu pentru categoria cel mai bun scenariu. Jacques Villeret (interpretul lui François Pignon) a primit premiul pentru cel mai bun actor, iar Daniel Prévost, premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nici bun, nici tânăr, nici cu CV » FCSB bifează cel mai ciudat transfer al sezonului

Fri Feb 11 , 2022
Gigi Becali a anunțat cel mai ciudat transfer din iarna aceasta: FCSB l-a luat pe Florin Achim, un fundaș dreapta ce n-a fost un om de bază în formația condusă de Poenaru în sezonul trecut. Crețu, pe care Gigi speră să-l sperie cu achiziția aceasta, e mai bun la toate capitolele. […]