Microbuz şcolar, implicat într-un accident în județul Cluj. Doi copii au fost duși la spital

0 0
Read Time:46 Second

O mașină și un autobuz școlar s-au ciocnit vineri dimineață, în jurul orei 07.00, în județul Cluj, între Nireș și Unguraș. În urma accidentului, un adult și doi copii au fost răniți ușor și duși la spital, potrivit site-ului local Monitorul de Cluj.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Dej, cu o autospecială şi un echipaj SMURD. ”Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.00, fiind alertat concomitent şi un echipaj SAJ. La faţa locului salvatorii au găsit un microbuz pentru transport şcolar şi un autoturism avariate, cu ocupanţii ieşiţi din acestea”, a transmis ISU Cluj. Autoritățile au precizat că au fost consultaţi doi copii şi doi adulţi, de către echipajele de asistenţă medicală, dintre care un adult şi doi copii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate. ”La prima evaluare aceștia prezentau doar afecțiuni ușoare”, a precizat ISU Cluj.

sursa:libertatea.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Horoscop 11 februarie 2022. Leii trec printr-o etapă mai confuză, în care bunăvoința va da roade bogate

Fri Feb 11 , 2022
Horoscop Berbec – 11 februarie 2022: Este destul de dificil să-ți dai seama ce anume îți cer superiorii sau e greu de acceptat pentru că solicitările lor depășesc limitele competenței tale. Horoscop Taur – 11 februarie 2022: Este o zi solicitantă, în special în domeniul relațiilor cu persoanele de la […]