Logodit cu o româncă, solistul trupei Rainbow va reprezenta Bulgaria la Eurovision cu supergrupul rock Intelligent Music Project

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Solist al celebrei trupe rock Rainbow şi implicat în mai multe proiecte muzicale de anvergură, Ronnie Romero va reprezenta Bulgaria alături de supergrupul Intelligent Music Project la ediţia Eurovision din acest an din Italia.
Ronnie Romero s-a mutat din 2020 la Bucureşti, unde locuieşte alături de logodnica sa Corina Minda. Ronnie Romero şi Corina Minda au confirmat pentru ”Adevărul” că în acest an vor face nunta în România, data şi locul urmând a fi stabilite în perioada următoare. Ronnie Romero şi Intelligent Music Project vor reprezenta Bulgaria cu piesa ”Intention” la ediţia din acest an a Eurovision, ce se va desfăşura la Torino, în Italia, în perioada 10-14 mai. ”Melodia ”Intention” vorbeşte despre luptele personale din minţile şi gândurile noastre pentru a ieşi din vechile tipare de credinţă şi comportament. Niciodată nu este prea târziu să îţi găseşti drumul cel bun, drumul creşterii, al unei existenţe demne şi al unei vieţi cu o misiune”, a declarat Ronnie Romero pentru ”Adevărul”. Trupa Intelligent Music Project îi mai include pe Bisser Ivanov, Slavin Slavchev (câştigătorul X-Factor Bulgaria), Ivo Stefanov, Dimiter Sirakov şi bateristul Stoyan Yankoulov. Iar clipul melodiei ”Intention” se bucură deja de succes pe YouTube, având peste 330.000 de afişări.

Ronnie s-a alăturat Intelligent Music Project în 2020. Intelligent Music Project  a luat naştere în 2012, printre componenţii trupei numărându-se muzicieni de prim rang precum Ronnie Romero, Simon Phillips (trupa Toto), Carl Sentence (trupa Nazareth), Joseph Williams (vocalist Uriah Heep) sau Richard Grisman (River Hounds). Grupul Intelligent Music Project, un proiect muzical excepţional, a fost iniţiat de o personalitate din Bulgaria, Milen Vrabevski, om de afaceri, filanrop, producător muzical, compozitor şi medic. Milen Vrabeski este unul dintre cei mai de succes inovatori şi antreprenori din Bulgaria la ora actuală.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cosmin Matei și-a atacat portarul: „Ia gol din tușă, driblează adversarii. E vorba de valoare!”

Fri Feb 11 , 2022
Dinamo – CSU Craiova 1-6. La final, Cosmin Matei l-a criticat dur pe Thomas Chesneau, portarul „câinilor” care a greșit grav la două goluri. „Avem 7 portari și la fiecare meci se întâmplă ce se întâmplă. Primul gol l-am luat din unghi, la colțul scurt! Ce vină are antrenorul că portarul […]