Flavius Stoican nu ține de scaun: „N-ai rezultate, pleci!”

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Dinamo – CSU Craiova 1-6. Dinamo a pierdut la scor cu oltenii, iar Flavius Stoican spune că nu ține de postul de antrenor al „câinilor”. DDB dorește să-l readucă la club pe Dusan Uhrin.

„Fără cuvinte. Am făcut un meci prost, am început de la 0-1, am luat gol la primul șut… apoi penalty înainte de pauză, 0-2.

Joc slab, multe greșeli. Am încercat să schimbăm sistemul, să jucăm cu 5 fundași, să nu mai facem cadouri, dar asta e situația. nu dau vina pe un jucător anume, chiar dacă s-au făcut greșeli individuale. Încercăm să scoatem cât putem din fiecare meci.

Am văzut azi o echipă de play-off și una care e la retrogradare. Asta e diferența.

Am luat 3, 4, acum 6 goluri… Nu aș vrea să fie doar portarul vinovat. Până să ajungă adversarul la el, trebuie să-l blocăm. Pierdem cu toții.

Suntem la reanimare, n-am murit. Mă dezamăgește că nu avem încredere. La antrenament, înainte de meci, toți sunt dornici, la meci parcă avem plumb în picioare. E teama asta. Jucătorii au potențial, dar există o temere. Psihic nu sunt în regulă. Au frică de a juca.

Am venit să ajut, cât se poate. Încerc să le ridic moralul, fiind căzuți așa, să mai vin și cu critici clar nu le face bine. Eu cred în potențialul lor, chiar dacă evoluția nu e cum ne așteptăm”, a declarat Stoican la Look Sport.

sursa:gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Grevă la uzina de armament din Cugir. Sute de muncitori au oprit lucrul şi cer salarii şi condiţii de muncă

Fri Feb 11 , 2022
O grevă spontană a izbucnit vineri dimineaţă, 11 februarie, la Uzina Mecanică Cugir, societatea din subordinea MInisterului Economiei cu obiect de activitate în domeniul producţiei de muniţie şi armamanet. Câteva sute de oameni de la „Fabrica de sus”, care lucrează pe secţiile de armament şi muniţie, au oprit lucrul şi […]