Cosmin Matei și-a atacat portarul: „Ia gol din tușă, driblează adversarii. E vorba de valoare!”

0 0
Read Time:50 Second

Dinamo – CSU Craiova 1-6. La final, Cosmin Matei l-a criticat dur pe Thomas Chesneau, portarul „câinilor” care a greșit grav la două goluri.

Avem 7 portari și la fiecare meci se întâmplă ce se întâmplă. Primul gol l-am luat din unghi, la colțul scurt! Ce vină are antrenorul că portarul vrea să dribleze pe linia porții? Îl învață așa ceva? Ia gol de la tușă, colțul scurt. Ce vină are antrenorul? E vorba de concentrare, de valoare! La fotbal asta îți trebuie”, a declarat Matei la final.

Cosmin Matei, după Dinamo – CSU Craiova 1-6: „Avem nevoie de o victorie”

„În momentele dificile se văd caracterele puternice, trebuie să strângem rândurile și să avem încredere că putem scoate echipa din situația asta. Avem puls, trebuie să facem primul pas, să obținem prima victorie. În play-out se va da bătălia decisivă pentru rămânerea în prima ligă. Trebuie să sperăm și să luptăm, nu avem de ales”, a mai spus Matei.

 

sursa:gsp.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Anamaria Prodan, transformată de o intervenție la nivelul feței. E cu totul altă persoană

Fri Feb 11 , 2022
După modelul divelor de afară, Anamaria Prodan a apelat la specialiști pentru a-și schimba înfățișarea. Vedeta arată complet diferit, semn că lucrurile s-au întâmplat fix cum și-a dorit. După acest artificiu realizat, agentul FIFA pare alt om, are efectiv înfățișarea schimbată. Anamaria Prodan, transformată de intervenția estetică Anamaria Prodan are mai […]