Cinci licee industriale din Târgu-Jiu funcţionează deşi au puţini elevi, care nici nu iau Bac-ul. Pe banii noştri …

0 0
Read Time:40 Second

„Fenomenul Târgu-Jiu” este vârful aisbergului. În multe licee industriale din ţară se întâmplă acelaşi lucru. Inspectoarea Generală de la Gorj vrea să le comaseze, dar primarul de la Târgu-Jiu se opune. Să nu piardă voturi. Iar statul român, ministrul Educaţiei, plăteşte, plăteşte. Că nu plăteşte  de la el. Ci din taxele şi impozitele achitate  de cei  care chiar muncesc în ţara asta.

Situaţia din cele cinci licee industriale

Presa locală semnalează această situaţie.  Un control al Inspectoratului Şcolar Judeţean a costatat la cele cinci licee industriale elevi care nu vin la ore, profesori fără obiectul muncii, care stau în cancelarie, supranormare a personalului nedidactic şi auxiliar. Este vorba de  Liceul Energetic, Liceul Auto „Traian Vuia”, Liceul Tehnologic „Henri Coandă”, Liceul Tehnic nr. 2 şi Liceul Tehnologic „Ion Mincu”.

sursa:adevarul.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Poliţistul-problemă, care a mers în uniformă la prostituate, apoi a provocat un accident, eliberat din arest

Fri Feb 11 , 2022
Poliţistul buzoian care a mers la prostituate în uniformă, apoi a provocat un accident rutier şi a refuzat testatea cu aparatul alcoolscop, a fost scos din arest şi trimis acasă. Va sta în arest la domiciliu 30 de zile. În încheierea de şedinţă, nu este specificat şi motivul schimbării încadrării […]