Ce avere a ajuns să aibă Maria Sharapova, la doi ani după ce s-a retras din tenis

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Retrasă din tenis la începutul lui 2020Maria Sharapova (34 de ani) are în continuare contracte de publicitate cu mai multe branduri de renume.

Conform Celebrity Net Worth, averea Mariei Sharapova la începutul lui 2022 se ridică la 180 de milioane de dolari americani. “Masha” este pe locul 3 în topul câștigurilor din tenis, după Serena și Venus Williams.

Pe lângă suma uriașă câștigată din sport, Sharapova a mai câștigat aproximativ 250 de milioane de dolari din contracte de publicitate. Afacerile făcute de rusoaică nu s-au dovedit a fi însă foarte inspirate, aceasta fiind posibila explicație pentru care fosta campioană a ajuns să aibă acum o avere de 180 de milioane de dolari, deși câștigurile ei all-time se apropie de un total de 300 de milioane de dolari. În 2013, fosta sportivă și-a lansat o afacere cu bomboane – “Sugarpova”.

Maria Sharapova este recunoscută și pentru actele ei caritabile. Prin Fundația Maria Sharapova, “MaSha” a donat 100.000 de dolari pentru noi proiecte de la Chernobyl, dar și alți 210.000 de dolari pentru studenții care trăiesc în zone afectate de dezastrul de la Chernobyl.

Maria Sharapova locuiește în Los Angeles, California, într-o vilă ultra luxoasă, proiectată de un arhitect în stil japonez. Colecția ei impresionantă de mașini cuprinde un mai multe modele Porsche, printre care Panamera GTS, Boxster Spyder și Cayenne Turbo.

 

sursa:digisport.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Valeriu Zgonea, achitat definitiv. În primă instanţă, fostul şef al Camerei Deputaţilor fusese condamnat la 3 ani cu executare pentru trafic de influenţă

Fri Feb 11 , 2022
Valeriu Zgonea a fost achitat definitiv în procesul în care era acuzat de trafic de influenţă. În prima instanţă fostul şef al Camerei Deputaţilor primise o condamnare de trei ani de închisoare cu executare. „Admis apel – Dec.pen.127/A/11.02.2022-În temeiul art. 421 alin. 1 pct.1 lit. b C.proc.pen., respinge, ca nefondat, […]